DiAmanti.ro va ureaza La multi ani cu ocazia Zilei Internationale a Femeii

DiAmanti.ro va ureaza La multi ani cu ocazia Zilei Internationale a Femeii
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
08 Mar 2021, 09:30
  update
Actualizat
05 Mar 2021, ora: 12:19
     
Unele dintre cele mai apreciate accesorii de către femei - bijuteriile, poșetele și pantofii, fac parte din selecția pe care DiAmanti.ro o oferă zilnic doamnelor și domnișoarelor din România.

Cu o tradiție de peste șapte ani în piața de online din România, DiAmanti este deja sinonim cu genți damă de calitate, lucrate exclusiv din piele naturală.

Oferta este completată cu inspirație de colecțiile unice de bijuterii din aur, bijuterii din argint și pantofi damă confort din piele naturală.

Cu această minunată ofertă de produse dedicate femeilor, DiAmanti.ro este practic un omagiu adus eleganței și frumuseții naturale a femeii zilelor noastre.

Continuăm să aducem bucurie în viețile femeilor, oferindu-le de fiecare dată cele mai bune produse la cele mai bune prețuri, cu mare drag pentru tot ceea ce este frumos și autentic.

DiAmanti.ro vă urează La mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii și vă oferă în dar un discount de 10% special pentru cititoarele Ele.ro, folosind codul de reducere ELE10 în pagina de finalizare a comenzii.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
maxime
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere