Ce activitati nu trebuie sa rateze copilul tau in aceasta vara

Ce activitati nu trebuie sa rateze copilul tau in aceasta vara
  calendar_month        
Parcurile sunt aglomerate iar tu iti doresti altceva pentru copilul tau? Rasplateste-l pentru rezultatele obtinute la scoala si alege una din urmatoarele destinatii pentru un strop de aventura, nu uitati camera foto si buna dispozitie.

Aventura Parc este primul parc de aventuri din Romania, langa Bucuresti (pe DN1A dupa Crevedia)si ofera : distractii pentru intreaga familie, trasee de escalada in copaci pentru copii si adulti, minigolf, parcurs rutier cu masinute, castele gonflabile, natura, piscina, distractie si senzatii tari.

Water Park, situat in Zona Otopeni, ofera distractii pentru cei mici si cei mari, piscine de dimensiuni diferite, tobogane diverse si o atmosfera de vacanta.

Organizeaza-i o petrecere impreuna cu prietenii lui de la scoala, angajeaza un clovn si gandeste-te la jocuri care sa-i amuze.Inchiriati biciclete impreuna cu intreaga familie si mergeti la picnic in afara Bucurestiului.

O plimbare cu barca in Herastrau si un desert cu vata de zahar este o amintire placuta pentru orice copil.

Un traseu usor la munte cu cortul si mai putine facilitati de-a gata, ii vor dezvolta creativitatea.

Nu ezita sa il trimiti in cele mai diverse tabere. Alege una in fiecare an care sa-l ajute sa isi dezvolte toate simturile, sa socializeze si sa se obisnuiasca sa traiasca pe cont propriu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right