Fulga cauta tunelul secret si ii intalneste pe Shang`li si Misidu

Fulga cauta tunelul secret si ii intalneste pe Shang`li si Misidu
  calendar_month        
Povestea vacutei Fulga in Aventura Spatiala continua mai palpitanta, mai plina de peripetii si de tot felul de personaje misterioase.

Aflata intr-o inchisoare extraterestra, Fulga si-a facut prieteni noi si trebuie sa indeplineasca tot felul de misiuni, ca sa se poata intoarce acasa cu bine, alaturi de prietenii ei.

Printre altele, Fulga trebuie sa-l elibereze si pe Axewi, un extraterestru civil care o poate ajuta mai tarziu sa evadeze. Dar pentru asta, Fulga trebuie sa demonstreze ca acesta nu a fost in tunelul secret si abia atunci va primi codul de eliberare.

Axewi ii povesteste Fulgai cum a aflat de la unul din oamenii de stiinta care lucreaza la reactor ca tunelul secret de sub camera reactorului adaposteste o creatura ucigasa care se hraneste cu extraterestri.

Fulga il abordeaza pe Misidu, un om de stiinta, ca sa afle mai multe despre tunelul secret, iar Misidu ii marturiseste Fulgai ca nu poate discuta despre tunelul secret atat timp cat Shang'li este prin preajma, dar ca poate afla mai multe daca se duce in camera reactorului si discuta cu prietenul sau, Isa.

Isra ii cere vacutei in schimbul ajutorului sau, sa ii aduca noul tip de cip pentru accelerarea vitezei. Cipul nu este atat de usor de gasit intrucat este format din patru bucati.

Fulga ajunge apoi sa vorbeasca si cu Shang'li, cercetatorul sef, dupa cum a fost indrumata de Isra, pentru a afla mai multe despre misterul tunelului secret. Shang coordoneaza echipa de oameni de stiinta care lucreaza la o noua arma pentru garzile extraterestre si are nevoie rapid de un modulutator sonic si de un cristal de viridiu.

Fulga mai trebuie sa gaseasca si Cheia lui Hexon, cu care poate deschide cutia adusa de pe planeta Verles. Aceasta cutie il poate face pe cel care o deschide cel mai puternic de pe planeta, numai ca, acum, cutia se afla in mainile lui Tenok cel fioros.

Prietenii Fulgai pot ajunge si ei in Aventura Spatiala pentru a o ajuta pe vacuta sa-si indeplineasca misiunile. Trebuie sa intre pe site-ul www.lumeafulga.ro, sa se inregistreze si sa acceseze jocul Fulga Aventura Spatiala.

O colectie de douasprezece insigne, care reprezinta cate un personaj din joc dar si un cod unic, le aduce copiilor puncte valoroase si accesul la nivelele superioare ale jocului. Copiii vor gasi insignele in pachetele de lapte Fulga cu arome 250 ml.

Fulga a pregatit pentru copii nu doar un joc distractiv si interactiv, dar si lapte cu bunatati, gustos si plin de vitamine. In pachetele cu insigne, copiii vor gasi lapte Fulga UHT semidegresat simplu creat special pentru ei, dar si lapte UHT cu ciocolata, cu vanilie, cu miere si cu suc de portocale sau cu zmeura si morcov.

64062.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sexul e o arta
  • person

    "maine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca maine...."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right