Happy-Toys.ro, cel mai nou partener al lui Mos Craciun

Happy-Toys.ro, cel mai nou partener al lui Mos Craciun
  calendar_month        
Ca sa se asigure ca va aduce copiilor doar "jucarii fericite", anul acesta Mos Craciun a batut palma cu un nou partener: Happy-Toys.ro, cel mai nou magazin online de jucarii lansat in Romania.

De astazi, aproape 2000 de jucarii, pentru toate categoriile de varsta sunt disponibile pe www.happy-toys.ro, intr-o selectie unica in Romania si la cele mai bune preturi din piata.

Jucarii speciale, jucarii exterior, jucarii creative, costume carnaval, mobilier copii, articole pentru mame si bebelusi - cadouri pentru adulti - si copii si consultanta directa pentru fiecare client care are nevoie de sugestii in alegerea cadoului pentru copil.

"Pentru ca fiecare copil are personalitatea lui, propriile preferinte si etape de dezvoltare, Happy-Toys.ro isi ajuta vizitatorii sa faca cea mai potrivita alegere pentru fiecare copil.

Este foarte simplu: vizitatorul poate trimite un e-mail pe adresa contact@happy-toys.ro si in scurt timp primeste o recomandare din partea sitului, astfel incat bucuria copilului sa fie in deplina armonie cu preferintele sale", explica Adrian Popescu, managerul www.happy-toys.ro

Si pentru ca Mosul ajunge in curand la toti copiii, Happy-Toys.ro va ajuta cu o livrare rapida a cadourilor alese: intre 24 si 48 de ore, oriunde in tara.

Mos Craciun ne-a vizitat si i-au placut jucariile noastre! Te invitam sa ne vizitezi si tu pe happy-toys.ro, ca sa alegi jucariile pe care vrei sa le pui pe lista de dorinte!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right