Skip to article

Parentime te pregateste pentru viata

Parentime te pregateste pentru viata
Parentime a fost infiintat in 2008 si este singurul centru din Romania care ofera exclusiv cursuri pentru parinti.

La Parentime credem ca dragostea si bunul simt sunt esentiale in cresterea copiilor. Dar nu suficiente.

Parentime s-a nascut din dorinta de a acorda parintilor restul de instrumente necesare pentru a face din experienta de parinte o experienta placuta si relaxata. A fi parinte este cel mai dificil "job" al vietii si nu ar trebui sa fie singurul pentru care sa nu ai o pregatire.
Ceea ce ne dorim este sa facem o diferenta in lumea in care traim si sa lasam in urma o lume un pic mai frumoasa si mai sigura.

Parentime este reprezentant exclusiv in Romania al Fundatiei Gordon Training International.
Fundatia Gordon Training International este o companie de training renumita in lume, infiintata de psihologul Thomas Gordon, care are ca misiune echiparea oamenilor din intreaga lume cu aptitudini de comunicare democratica si rezolvare a conflictelor cu castig de ambele parti.

www.gordontraining.com

Parentime
Adresa postala: Str. Siriului nr. 42-46, sector 1, Bucuresti
E-mail: office@parentime.ro
Web: www.parentime.ro
Telefon: 021 330 33 85
Persoane de contact: Miruna Patrascu, Iulia Zamfir

Cursurile Parentime

De ce cursuri pentru parinti?

Indiferent ca esti parinte de bebelus sau de adolescent, ai aflat deja ca experienta este provocatoare si uneori poate ajunge sa te copleseasca. Din pacate, copiii nu apar pe lume insotiti de un manual de utilizare, iar a fi parinte nu presupune sa stii instinctiv ce trebuie sa faci.

Sa cresti un copil nu este o treaba usoara. Este mai degraba o arta, care necesita dedicatie, timp, rabdare si aptitudini speciale.

Conform studiilor stiintifice, factorii care influenteaza evolutia unui copil sunt genetica, mediul in care traieste acesta si educatia parintilor. Acest ultim factor este cel pe care tu, ca si parinte, il poti modifica. El reprezinta preocuparea ta de a lua cele mai bune decizii in favoarea copilului tau, pregatindu-l pentru viata de adult.

Parentime, singurul centru de parenting din Romania, iti pune la dispozitie o serie de cursuri care te ajuta in dobandirea a cat mai multor aptitudini necesare in cresterea copilului.

In afara cursului de prim ajutor, Parentime mai pune la dispozitia parintilor urmatoarele cursuri:

• Curs de comunicare - Trainingul Parintilor Eficace
• Curs de nutritie
• Etapele de dezvoltare ale copilului mic (0 luni - 7 ani)

• Grupuri de suport pentru parinti cu copii preadolescenti
si adolescenti

Parentime te pregateste pentru viataCurs de comunicare - Trainingul Parintilor Eficace

Considerat a fi cel mai faimos curs pentru parinti din lume, Trainingul Parintilor Eficace elimina din procesul educational orice forma de pedeapsa si sugereaza alternative pe termen lung la aceasta, punand astfel bazele autodisciplinarii si responsabilizarii copiilor.
Este un curs conceput, dezvoltat si imbunatatit de psihologul Thomas Gordon, cel care este considerat a fi "tatal cursurilor pentru parinti".

Ce vei invata la curs :
• Cum sa vorbesti astfel incat sa fii ascultat(a) de catre copii
• Cum sa asculti astfel incat copiii sa se simta cu adevarat intelesi
• Cum sa rezolvi un conflict astfel incat toata lumea sa fie multumita de rezultat
Cursul se adreseaza parintilor cu copii de toate varstele.

Structura curs: 9 sesiuni x 3 ore sesiunea x 1 sesiune pe saptamana.
Cursurile se tin dimineata sau seara.
Pret curs: 1000 lei + TVA
Instructorii care sustin Trainingul Parintilor Eficace sunt formati dupa metoda Gordon, autorizati si certificati Gordon Training International.

Curs de nutritie

Cursul te ajuta sa intelegi ce inseamna hrana sanatoasa si care sunt principiile de baza ale unei alimentatii sanatoase pentru copilul tau, de cand este bebelus si pana cand ajunge adult.

Ce vei invata la curs:
• De ce o dieta echilibrata este atat de importanta pentru dezvoltarea ulterioara a copilului tau
• Cum sa alcatuiesti o dieta echilibrata pentru un copil de orice varsta
• Cum sa treci la etapa de diversificare in mod corect, fara a crea presiuni asupra sistemului digestiv imatur al copilului
• Cum sa citesti o eticheta de produs si sa faci cumparaturi sanatoase pentru copilul tau

Cursul de nutritie se adreseaza parintilor cu copii de toate varstele, intrucat principiile de baza ale unei bune nutritii sunt aceleasi.

Structura curs: 2 sesiuni x 2 ore, 2 zile consecutive. Cursurile se tin dimineata sau seara.
Pret curs: 300 lei + TVA
Cursul este sustinut de medicul primar specialist in pediatrie Rodica Nanu.
Cursul este realizat in parteneriat cu revista .

Etapele de dezvoltare ale copilului mic (0 luni - 7 ani)

Cursul de dezvoltare timpurie iti ofera notiuni legate de ceea ce ar trebui sa stie un copil la o anumita varsta si de cat de mult intelege copilul din ceea ce ii spui. Vei avea repere concrete si vei sti daca este normal un anumit comportament la o anumita varsta si cum poti sa iti ajuti copilul sa se dezvolte cat mai frumos din punct de vedere emotional, intelectual si cognitiv.

Cursul se adreseaza parintilor cu copii cu varste curpinse intre 0 luni si 7 ani, precum si tuturor celor interesati de copii si copilarie.

Notiuni pe care le vei invata la curs:
• Dezvoltarea creierului si competentele nou nascutului
• Dezvoltarea psihomotorie de la nastere pana la 7 ani
• Factori care participa la individualizarea fiecarui copil
• Temperament si personalitate
• Pregatirea pentru scoala

Structura curs: 8 sesiuni x 3 ore sesiunea. Numarul de sesiuni pe saptamana difera de la curs la curs. Cursurile se tin dimineata sau seara.
Pret curs: 500 lei + TVA
Cursul este sustinut de psihologul Carmen Anghelescu.

Grupuri de suport pentru copii preadolescenti si adolescenti

Un specialist in psihologia familiei va media discutiile intre parinti cu copii de varste apropiate, ajutandu-i sa descopere motivatiile din spatele comportamentelor copiilor si sa impartaseasca experiente in mod constructiv.
Structura curs: 4 sesiuni x 3 ore sesiunea.

Articole recomandate

Topuri dama, cum le alegi si cum le integrezi in tinute office impecabile Topuri dama, cum le alegi si cum le integrezi in tinute office impecabile
Topurile sunt articole vestimentare impresionante. Sunt confortabile, disponibile într-o gamă foarte variată de tipuri, modele, culori. Pentru că sunt atât de apreciate sunt şi foarte populare, în special în rândul doamnelor şi a tinerelor care vor
Salopete deosebite pentru orice ocazie din cadrul ehop-ului ramonabadescu.ro Salopete deosebite pentru orice ocazie din cadrul ehop-ului ramonabadescu.ro
In ziua de azi, tot mai multi sunt preocupati de aspectul lor fizic si, implicit, de hainele pe care le poarta. In acest sens, ajung sa investeasca sume destul de mari pentru a ajunge la corpul pe care si-l doresc si la garderoba la care viseaza. In ceea ce priveste garderoba, investitiile sunt
De unde cumperi tricouri cool De unde cumperi tricouri cool
Tricourile sunt cele mai versatile piese din garderobă, şi pe bună dreptate! Pot fi purtate la ţinute sport, casual, smart sau office. Le poţi pune în valoare în outfituri simple, moderne, nonconformiste, urbane sau delicate. Datorită opţiunilor pe care
Accesorii care te scot in evidenta in orice situatie Accesorii care te scot in evidenta in orice situatie
Accesoriile sunt la fel de importante intr-o tinuta precum hainele pe care le alegi. Mai mult decat obiectele vestimentare, acestea iti pot defini stilul personal si sa arate lumii cine esti, fiind reprezentarea estetica a personalitatii tale. In materie de accesorii, sunt multe stiluri pe care le
Fotografii care demonstreaza ca bunicile noastre se imbracau cu mult bun gust comparativ cu tinerii de astazi Fotografii care demonstreaza ca bunicile noastre se imbracau cu mult bun gust comparativ cu tinerii de astazi
Fără îndoială, în mai multe rânduri te-ai întrebat cum ar fi să trăiești într-o altă epocă. Sa cunoscti gusturile, muzica și chiar felul oamenilor de a se îmbrăca. Vremurile vin și pleacă, la fel ca moda.