Skip to article

Sot sau tata - esti pregatit pentru viata de parinte?

Sot sau tata - esti pregatit pentru viata de parinte?
Multi barbati sunt teribil de entuziasmati atunci cand femeia iubita ii anunta ca vor avea un copil, insa foarte putini realizeaza cu adevarat ce inseamna acest lucru.

Viata de parinte aduce cu sine imense satisfactii spirituale, insa si temeri, griji, oboseala si ganduri negre. Caci nu este usor sa fii parinte, si mai ales un parinte bun.

Vorbeam acum ceva timp cu sotul surorii mele despre cum e sa fii tatic. Zambind, imi povestea ca nu si-ar fi inchipuit niciodata ca va renunta linistit la meciul sau favorit de fotbal pentru o plimbare pe afara cu zgatia de nepoata-mea.

Imi povestea ca nici acum, dupa 2 ani de la nasterea fetitei, nu s-a obisnuit complet cu postura de parinte si ca inca mai are momente de razvratire specifice barbatului.

Amuzata, am incercat impreuna sa facem o lista cu obiecte preferate si activitati care ii faceau placere inainte de nasterea fetitei si ce activitati le-au luat locul acestora, dupa ce casa s-a umplut de ganguritul ei:

Condusul masinii.
Activitate placuta de orice barbat, fara exceptie, isi are corespondentul in viata de tatic prin condusul, la fel de dibaci, al trotinetei si acompaniatul acesteia cu sunetele specifice motorului unei masini turate!

Filmele de actiune.
Vizionate cu sufletul la gura de orice barbat, ele raman in continuare pe firmament, doar ca se muta acum pe canalul Cartoon Network, unde Tom si Jerry se razboiesc de zor, in stilul binecunoscut!

Meciurile de forbal.
Sport national unde mai multi indivizi alearga dupa o minge, fotbalul unge sufletul multor barbati. El ramane in actualitate, doar ca sonorul dat la maxim dispare brusc, iar manifestarile specifice unui fan infocat trebuie transformate in chitibusuri de amuzat bebele.

Revistele pentru barbati.
Obiecte absolute necesare in viata unui barbat si imprastiate peste tot prin casa, acum sunt stranse frumos intr-un teanc si aranjate intr-un dulap, iar pe birou vor trona, triumfator, revistele pentru mamici!

Excursiile la munte, cu cortul.
Fiinda doctorul a spus ca bebele are nevoie de soare si mare, ne conformam, asa ca sacii de dormit sunt pusi in debara si locul lor in masina este luat de carucior, umbrelute, lopatici si galetuse!

Cafeneaua unde te intalnesti cu amicii.
Vei continua sa socializezi, evident, doar ca ar fi bine sa iti convingi amicii sa vina, intre orele 13 si 14,30, in parc, unde sigur te vor gasi, cu bebele, la plimbarea de dupa masa de pranz!

Articole recomandate

Topuri dama, cum le alegi si cum le integrezi in tinute office impecabile Topuri dama, cum le alegi si cum le integrezi in tinute office impecabile
Topurile sunt articole vestimentare impresionante. Sunt confortabile, disponibile într-o gamă foarte variată de tipuri, modele, culori. Pentru că sunt atât de apreciate sunt şi foarte populare, în special în rândul doamnelor şi a tinerelor care vor
Salopete deosebite pentru orice ocazie din cadrul ehop-ului ramonabadescu.ro Salopete deosebite pentru orice ocazie din cadrul ehop-ului ramonabadescu.ro
In ziua de azi, tot mai multi sunt preocupati de aspectul lor fizic si, implicit, de hainele pe care le poarta. In acest sens, ajung sa investeasca sume destul de mari pentru a ajunge la corpul pe care si-l doresc si la garderoba la care viseaza. In ceea ce priveste garderoba, investitiile sunt
De unde cumperi tricouri cool De unde cumperi tricouri cool
Tricourile sunt cele mai versatile piese din garderobă, şi pe bună dreptate! Pot fi purtate la ţinute sport, casual, smart sau office. Le poţi pune în valoare în outfituri simple, moderne, nonconformiste, urbane sau delicate. Datorită opţiunilor pe care
Accesorii care te scot in evidenta in orice situatie Accesorii care te scot in evidenta in orice situatie
Accesoriile sunt la fel de importante intr-o tinuta precum hainele pe care le alegi. Mai mult decat obiectele vestimentare, acestea iti pot defini stilul personal si sa arate lumii cine esti, fiind reprezentarea estetica a personalitatii tale. In materie de accesorii, sunt multe stiluri pe care le
Fotografii care demonstreaza ca bunicile noastre se imbracau cu mult bun gust comparativ cu tinerii de astazi Fotografii care demonstreaza ca bunicile noastre se imbracau cu mult bun gust comparativ cu tinerii de astazi
Fără îndoială, în mai multe rânduri te-ai întrebat cum ar fi să trăiești într-o altă epocă. Sa cunoscti gusturile, muzica și chiar felul oamenilor de a se îmbrăca. Vremurile vin și pleacă, la fel ca moda.