In Luna Femeilor, simte-te super femeie cu lenjeria SevenSins.ro

In Luna Femeilor, simte-te super femeie cu lenjeria SevenSins.ro
  calendar_month   update 29 Feb 2016, ora: 13:16      
La fiecare inceput de primavara, ne luptam cu stari de astenie. Tristete, oboseala, senzatia ca nimic nu merge si ca am iesit din iarna cu mai multe kilograme, mai putin feminine si frumoase.

Astenia de primavara este o stare normala si afecteaza pe toata lumea, intr-o masura mai mare sau mai mica. Ce putem face pentru a lupta cu ea? Sa ne simtim sexy si puternice, sa ne crestem increderea in noi si sa fim …SuperFemei!

In martie, luna femeilor, lenjeria intima sexy de la SevenSins.ro este aliatul nostru in lupta cu astenia de primavara. Intre 1 si 8 martie, ar trebui sa ne rasfatam si sa ne simtim senzationale. Lenjeria intima este secretul nostru.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii despre lenjeria intima sexy , care ne face sa ne simtim SuperFemei: conteaza ce preferi tu!

Dantela se află în topul preferințelor bărbaților atunci când vine vorba despre lenjerie intimă. Studiile arată că 30% dintre domni își imaginează piese din dantelă atunci când se gândesc la lenjeria intimă ideală.

Cand alegi insa lenjeria intima, e important sa alegi in functie de preferintele tale, nu ale unei alte persoane pe care vrei sa o impresionezi. Pentru ca, in final, atitudinea ta este cea care va seduce cel mai mult, iar increderea ta in tine este esentiala. Lenjeria intima iti va influenta starea de spirit si te va face increzatoare, curajoasa si sexy.

La showroom-ul SevenSins din Bucuresti, strada Orzari nr. 3 vei gasi o multime de modele de lenjerie intima pe placul tau. Iar daca nu esti din Bucuresti, poti comanda cu livrare a doua zi piese provocatoare pe www.sevensins.ro .
Recomandari