Iggy Azalea, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Vezi cum a echilibrat silueta tip para!

Iggy Azalea, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Vezi cum a echilibrat silueta tip para!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Mar 2015, 13:00
  update
Actualizat
31 Mar 2015, ora: 11:03
  photo_cameraIggy Azalea, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Vezi cum a echilibrat silueta tip para!    
Iggy Azalea este cunoscuta pentru stilul ei provocator, pantalonii mulati fiind semnatura ei personala. Avand o silueta tip para, pantalonii mulati cu talie inalta ii scot in evidenta soldurile late si ii acentueaza talia subtire, Iggy fiind una dintre divele ce au readus posteriorul in tendinte si ne-au facut pe noi, restul, sa ne simtim mult mai bine cu formele noastre.

Iggy nu incearca niciodata sa-si ascunsa soldurile, din contra, se mandreste cu ele. Insa, daca tu ai acest complex, tinuta purtata de Iggy la Kids Choice Awards este cel mai bun exemplu despre cum poti masca soldurile echilibrand silueta si creand o silueta de clepsidra.

Fusta lunga cu imprimeu floral marcheaza talia si ascunde soldurile, in timp ce topul alb ii scoate in evidenta umerii, facandu-i sa para mai lati si echilibrand silueta. Topul scurt ce arata putina piele este perfect pentru ea, talia fiind, fara-ndoiala, atuul ei. Desi poarta un cop top, fusta lunga cu imprimeu floral ii da un look lady like, complet neobisnuit pentru indrazneata Iggy, in timp ce parul prins in coada pastreaza aerul tineresc.

71379.jpg
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
azi
  • person

    "sa vezi si sa nu crezi!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere