Tinuta de vineri: Pantalonii cu imprimeu floral, pentru o zi insorita

Tinuta de vineri: Pantalonii cu imprimeu floral, pentru o zi insorita
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
21 Mai 2015, 18:00
  update
Actualizat
21 Mai 2015, ora: 12:13
  photo_cameraTinuta de vineri: Pantalonii cu imprimeu floral pentru o zi insorita    
Pantalonii cu print floral pot fi o piesa statement in garderobele noastre. In functie de imprimeu, acestia pot completa o tinuta relaxata de vara sau pot deveni o piesa centrala, care sa atraga atentia intr-o tinuta prea conservatoare.

In asteptarea weekend-ului, tinutele noastre de vineri pot deveni ceva mai colorate sau relaxate, in functie, desigur, de activitatile tale zilnice. Iata de ce pantalonii cu imprimeu floral, atata timp cat au o croiala structurata, pot da viata tinutelor tale de munca sau scoala.

Varianta cea mai simpla de a-i purta este sa lasi pantalonii sa capteze toata atentia, in timp ce restul tinutei este monocroma, intr-o culoare neutra sau intr-una dintre culorile imprimeului. Daca lucrezi intr-un mediu creativ si nu-ti lipseste indrazneala, poti plusa cu un mix de imprimeuri, adaugand o jacheta cu un print floral complementar sau cu unul grafic simplu. Personal, prefer combinatia dintre flori si dungi. Daca se intampla sa fie in alb si negru sunt cu atat mai usor de purtat.

71767.jpg
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Despartire
  • person

    "cea din urma libertate este aceea de a-ti alege singur atitudinea!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere