Skip to article

Jean Paul Gaultier va crea rochia prezentatoarei Eurovision 2013!

Jean Paul Gaultier va crea rochia prezentatoarei Eurovision 2013! Jean Paul Gaultier si Petra Mede
Cunoscut pentru pasiunea lui pentru muzica, designerul francez Jean Paul Gaultier va crea anul acesta rochia pe care o va purta Petra Mede, prezentatoarea finalei Eurovision 2013, care se va desfasura pe 18 mai, la Malmo, Suedia.

Designerul nu se afla la prima colaborare cu Eurovison-ul. Anul trecut el a creat vestimentatia purtata de reprezentanta Frantei iar in 2011 vestimentatia purtata de Dana International.

Dealtfel, Jean Paul Gaultier a ales de multe ori ca in incheierea prezentarilor sale de moda sa apara cantarete precum Dita Von Teese, Amanda Lear sau Mylene Farmer.

Cele mai recente colectii ale sale au fost puternic inspirate de vedete din lumea muzicii precum Amy Winehouse, David Bowie si Madonna.

Finala Eurovision 2013 se va desfasura pe 18 mai, la Malmo, Suedia iar Romania va fi reprezentata in concurs de Cezar Ouatu (Cezar), cu piesa "It's my life".

Articole recomandate

Scandal monstru intre Paula Seling si Razvan Ciobanu, pornit dupa finala Eurovision Scandal monstru intre Paula Seling si Razvan Ciobanu, pornit dupa finala Eurovision
Razvan Ciobanu si Paula Seling se cearta de mama focului pe Facebook. Totul a pornit dupa ce Razvan Ciobanu a criticat dur tinuta Paulei la Eurovision, sustinand ca artista nu are pic de stil.Razvan Ciobanu, dezgustat de tinutele Paulei Seling: 'M-ai imbolnavit rau cu lipsa de stil!'Paula nu a stat
Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision, declaratie surprinzatoare despre manele si Inna! Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision, declaratie surprinzatoare despre manele si Inna!
Cezar Ouatu, reprezentatul Romaniei la Eurovision 2013 este incantat de manele si manelisti! Cu toate ca este contratenor, si canta opera si pop-opera, Cezar nu ascunde faptul ca ii plac manelele si ii complimenteaza chiar pe cantaretii de manele pentru talentul lor muzical. Mai mult, prezent