Elena Gheorghe, seducatoare intr-o rochie din dantela. Vezi FOTO!

Elena Gheorghe, seducatoare intr-o rochie din dantela. Vezi FOTO!
  calendar_month   update 25 Feb 2015, ora: 10:54   photo_cameraElena Gheorghe, seducatoare intr-o rochie din dantela. Vezi FOTO!    
Stiati ca o rochie din dantela nu trebuie sa fie neaparat neagra? Ei bine, o rochie din dantela arata fabulos intr-o nuanta intensa de albastru, in special daca ai parul rosu si te cheama Elena Gheorghe.

Rochiile din dantela sunt unele dintre cele mai prvizibile alegeri atunci cand vine vorba de o tinuta de petrecere, dar asta nu inseamna ca emana mai putin sex appeal. Mai ales atunci cand dantela lasa la vedere portiuni generoase de piele.

In acelasi timp, insa, o rochie din dantela este o alegere destul de riscanta daca nu este una calitativa, motiv pentru care negrul este cea mai comuna alegere - orice imperfectiune este mai putin vizibila pe negru. E adevarat ca nici eu nu recomand, in general, nuante puternice atunci cand vine vorba de dantela, tocmai din acest motiv, insa, daca esti Elena Gheorghe, putine culori vor arata la fel de sic precum acest albastru electric.

Rosul si albastrul sunt culori complementare, astfel ca rochia se imbina perfect cu parul si maschiajul ei, iar rezultatul este unul sic, desi nu avem nimic spectaculos in aceasta tinuta. As fi preferat, totusi, alte sandale in locul celor leopard.

Voi ce parere aveti de tinuat ei? Hot or Not?

71108.jpg
Recomandari