Afla ca pantalonii de trening pentru barbati pot fi purtati nu doar la sala. Iata tinute la moda pentru purtarea de zi cu zi

Afla ca pantalonii de trening pentru barbati pot fi purtati nu doar la sala. Iata tinute la moda pentru purtarea de zi cu zi
  calendar_month        
Lumea modei este în continuă schimbare, dar în ciuda trecerii timpului, pantalonii de trening sunt încă una dintre cele mai confortabile și stilate piese vestimentare. Știi cum să îi porți pentru a arăta grozav? Află cele mai recente sfaturi de modă și inspiră-te din ideile de mai jos pentru stiluri unice!

Pantaloni de trening bărbați – cum să îi porți în fiecare zi?

Pantalonii de trening, purtați anterior doar la antrenament, la jogging sau ca bază pentru îmbrăcămintea de acasă, au devenit un element indispensabil al modei urbane, în principal datorită confortului și versatilității lor. Bărbații de toate vârstele îi includ în stilul lor, pentru a le sublinia caracterul unic și pentru a-și asigura confort maxim.

Merită să știi că purtarea pantalonilor de trening de pe Bolf.ro în fiecare zi este sinonimă cu arta de a combina confortul cu un stil urban, casual. Cu toate acestea, tendințele moderne îți permit să creezi nu numai o ținută de zi cu zi, ci și una elegantă cu ei. Cum să porți pantaloni de trening? Cheia pentru crearea unui stil coerent este cunoașterea modului de a combina elementele individuale considerate de obicei sportive cu cele elegante.

Ce să porți cu pantaloni de trening pentru ținute de zi cu zi?

Alegând accesoriile potrivite și îmbrăcămintea superioară pentru pantalonii de trening, ai multe opțiuni pentru a crea atât seturi confortabile, cât și stilate. Dacă vrei un look casual, poartă pantalonii cu tricouri largi sau hanorace. O altă tendință remarcabilă este că tot mai mulți oameni, indiferent de vârstă, aleg seturi de trening. Un hanorac și pantaloni de aceeași culoare, din același material, creează un întreg coerent și arată grozav sub o jachetă de puf.

Pe de altă parte, dacă îți dorești un efect mai puțin sportiv, poartă cu pantalonii un pulover larg sau cu gât. O altă idee interesantă este un tricou și o jachetă bomber sau de piele. Astfel, vei crea o ținută tipic urbană, dar pentru a te asigura că elementele individuale corespund bine între ele, alege pantaloni de trening cu o croială mai potrivită, de preferință cu manșete în partea de jos a picioarelor.

3 sugestii de ținute cu pantaloni de trening bărbați

Pantaloni de trening și un hanorac

Bărbații pot alege și ținute gata făcute sub formă de seturi de trening Pantalonii și un hanorac din bumbac în aceeași culoare sunt o rețetă pentru un styling reușit pentru toată lumea. Pantalonii au buzunare practice cu fermoare și șnur în talie care îți permite să ajustezi croiala la silueta ta. Poți alege chiar un trening din velur, extrem de popular în rândul bărbaților care adoră eleganța sportivă.Pantaloni de trening și un hanorac într-o culoare contrastantă

Dacă îți plac combinațiile neevidente și te întrebi cum să porți pantaloni de trening pentru a-ți face ținuta să atragă atenția, alege contrastul! Optează pentru pantaloni de culoare închisă cu un hanorac de o nuanță luminoasă și expresivă.

Pantaloni de trening și un tricou – un stil sportiv cu o notă

De asemenea, nu ar trebui să uiți de alegerea clasică, adică o combinație de tricou și pantaloni de trening. Alege un stil într-o culoare gri atemporală, asociată cu antrenamentul de baschet american. Cu toate acestea, în ciuda aspectului sportiv, această combinație este potrivită și pentru diverse tipuri de ieșiri - cumpărături, o excursie cu bicicleta, precum și întâlniri acasă cu un film sau un joc cu prietenii.

Datorită sfaturilor și ideilor pentru ținute la modă, acum știi cu ce să porți treninguri. Amintește-ți însă că ținuta ta trebuie să fie întotdeauna potrivită ocaziei, deoarece situația determină ce să porți cu pantalonii de trening pentru a nu comite o greșeală de modă.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

fantezie
  • person

    "a fi iubit neconditionat e ca un dar al zeilor"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right