Ashton Kutcher e tatic. Mila Kunis a nascut o fetita

Ashton Kutcher e tatic. Mila Kunis a nascut o fetita
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
02 Oct 2014, 10:12
    photo_cameraAshton Kutcher e tatic. Mila Kunis a nascut o fetita     person Ashton Kutcher
Ashton Kutcher este in al noulea cer dupa ce iubita lui, Mila Kunis, a nascut ieri dimineata. Nasterea a avut loc la termen.

Ashton Kutcher si Mila au mers impreuna la spital marti dimineata, la ora 6, singuri. Imediat cum au ajuns, actrita a fost condusa in sala de nasteri, unde a adus pe lume o fetita.

Inainte de a naste, Mila a declarat ca fetita ei va fi prioritara. Ea a decis ca nu va imparti viata profesionala cu cea personala si va renunta la cariera pentru a-si creste copilul.

In ultimele saptamani cei doi au fost vazuti mereu impreuna, plimband cei doi caini pe care-i detin sau luand cina in oras. Ashton nu s-a mai despartit de iubita lui si a avut grija sa fie mereu langa ea, pana in momentul nasterii.

Mila Kunis si Ahton Kutcher formeaza un cuplu din 2012. Cei doi s-au placut inca din perioada anilor 90, cand au jucat impreuna in serialul "Anii 70".

"Au tanjit unul dupa celalalt de multi ani. Asta dureaza inca de pe vremea de cand erau prieteni si jucau impreuna (in serialul "Anii '70/ That '70s Show", n.r.)", marturisea o sursa apropiata cuplului, in perioada in care se specula ca cei doi s-ar fi cuplat.


69847.jpg
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Asteptare
  • person

    ""cand iubirea va face semn, urmati-i indemnul..." (khalil gibran - profetul)"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere