Ce haine din garderoba ta nu se demodeaza niciodata

Ce haine din garderoba ta nu se demodeaza niciodata
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
24 Iun 2022, 18:46
       
Indiferent cât de repede se schimbă trendurile în modă, înainte de a ne elibera dressingul de hainele pe care le considerăm demodate, este bine să știm că acestea revin în viața noastră o dată la câțiva ani. Chiar și așa, există câteva articole de îmbrăcăminte care nu se demodează niciodată și care, dacă starea lor o permite, pot fi purtate ani la rând fără nicio problemă.

Până în acest moment, nu a descoperit nimeni vreo limită ce poate fi atinsă atunci când este vorba de cumpărarea de haine de către femei. Este drept că nici pentru încălțăminte sau genți nu s-a descoperit, dar relația dintre o femeie și dressingul ei nu este de judecat.

Totuși, în momentele în care ne mobilizăm să facem curățenie printre hainele pe care nu le mai purtăm, considerând deseori că timpul lor a trecut, este bine să știm că sunt câteva articole ce nu se demodează niciodată.

Iată câteva dintre hainele la care nu ai de ce să renunți, deoarece acestea vor fi mereu de actualitate:

1. Hainele sport

Dacă te-ai plictisit de bustierele și de colanții tăi, nu este nevoie să le înlocuiești dacă sunt în stare bună, ci doar să le combini altfel. Poți oricând să cauți online treninguridama și vei descoperi o mulțime de articole sport numai bune de combinat cu cele deja existente în dulapul tău. De mișcare vom avea nevoie întotdeauna, iar hainele sport sunt extrem de ușoare și versatile, astfel încât să le poți purta până la epuizarea lor.

2. Geaca de blugi

Discutăm despre acel model classic, bleu sau indigo, fără strasuri sau zorzoane, ce nu coboară mai jos de șold. Le știm de când eram copii, le-am purtam ori de câte ori aveam ocazia și ne făceau să ne simțim frumoase. Vestea bună este că putem avea în continuare același sentiment, purtând o geacă ceva mai mare, dar la fel de frumoasă și ușor de accesorizat.

Pentru a o păstra mai mulți ani intactă, este important să cumpărăm una dintr-un material bun, atent lucrată, cu cât mai puține detalii, ce se poate asorta ușor indiferent de restul ținutei. Fie că o porți primăvara, peste o rochie midi, sau toamna, pe sub o vestă groasă oversize, geaca de blugi va avea mereu un loc în inimile și dressingurile noastre.

3. Tricoul uni, la baza gâtului

Indiferent de culoare, un tricou simplu, la baza gâtului, ne poate scoate oricând din impas. Poate fi purtat cu tocuri, cu balerini sau cu teniși și se va potrivi perfect oricărei ținute. Cele mai ușor de accesorizat și integrat într-un outfit sunt cele albe și negre. Ideal este să fie realizate dintr-un bumbac de bună calitate, ca să nu se decoloreze sau să se îngălbenească în timp.

Pe lângă o economie în bugetul personal, a avea grijă de hainele noastre și a le purta pe o perioadă îndelungată, nu doar cât ține trendul, este o modalitate de a proteja și mediul înconjurător. Din fericire, tot mai multe branduri fac campanii de conștientizare asupra importanței sustenabilității, creând colecții speciale.

Sursa foto: Shutterstock
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere