Skip to article

Cele mai originale look-uri la New York Fashion Week, surprinse de celebrul fotograf Tommy Ton

Cele mai originale look-uri la New York Fashion Week, surprinse de celebrul fotograf Tommy Ton Cele mai originale look-uri la New York Fashion Week surprinse de celebrul fotograf Tommy Ton
Daca la Paris vorbim de eleganta fara efort, la Stockholm de un stil relaxat, structural si foarte urban, la New York moda coboara tot mai mult in strada, iar chick-cool este cuvantul de ordine. Tommy Ton a surprins in imagini acest stil "cool" new-yorkez la Saptamana Modei de la New York.

Stockholm Fashion Week - locul unde moda de iarna e la ea acasa. Vezi imaginile!

Mai jos puteti vedea cateva dintre cele mai originale look-uri de street style de la New York Fashion Week, surprinse de celebrul fotograf Tommy Ton.

New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


New York Fashion Week


Sursa foto: style.com

Articole recomandate

Stil de Vedeta: Rozul, in tendintele momentului. Inspira-te de la dive! Stil de Vedeta: Rozul, in tendintele momentului. Inspira-te de la dive!
Rozul a fost culoarea vedeta a iernii, iar designerii nu vor sa se desparta de el nici la vara, astfel ca in colectiile sezonului urmator il regasim in toate nuantele lui. Desi este o culoare atipica pentru sezonul rece, cateva dintre vedetele autohtone au decis sa renunte la negrul cu care ne-au
Verdictul Stilistului: Giulia Anghelescu Vs. Rihanna! Care e riscul atunci cand imiti? Verdictul Stilistului: Giulia Anghelescu Vs. Rihanna! Care e riscul atunci cand imiti?
Rihanna este, cu certitudine, un style icon si un trendsetter. Stilul ei se schimba in permanenta, iar tinutele pe care le adopta se afla intotdeauna la limita dintre bun-gust si kitsch, dintre cool si vulgar. Stilul vedetei autohtone, Giulia Anghelescu, se inscrie cam in acelasi registru.
Stockholm Fashion Week - locul unde moda de iarna e la ea acasa. Vezi imaginile! Stockholm Fashion Week - locul unde moda de iarna e la ea acasa. Vezi imaginile!
Tocmai ce s-a incheiat inca o saptamana a modei pe glob - Stockholm Fashion Week. Intr-o tara in care iernile sunt extrem de friguroase, fashionistele au invatat sa fie cool si chic chiar si la -20 de grade. Inspira-te din moda strazii de la Stockholm Fashion Week pentru a trece cu stil prin ultima
Cele mai interesante look-uri la Saptamana Modei fotografiate de celebrul Tommy Ton Cele mai interesante look-uri la Saptamana Modei fotografiate de celebrul Tommy Ton
Vezi moda strazii la Paris Fashion Week prin obiectivul aparatului celebrului fotograf Tommy Ton.Couture Fashion week s-a incheiat, lasandu-ne cu nostalgia celor mai frumoase si luxuriante rochii create de designeri. Insa dincolo de show-urile de moda, un alt lucru pe care il asteptam cu interes la
Moda strazii la Paris Couture Fashion Week. Vezi ce poarta fashionistele! Moda strazii la Paris Couture Fashion Week. Vezi ce poarta fashionistele!
Este saptamana show-urilor couture la Paris, iar fashioniste din lumea-ntreaga se aduna pe strazile orasului pentru a vedea cele mai exclusiviste show-uri de moda. Chiar daca scena couture este cea mai grandioasa din industria fashion, ceea ce se intampla pe strazi este la fel de interesant.
Couture Fashion Week debuteaza in forta, la Paris, cu Atelier Versace Couture Fashion Week debuteaza in forta, la Paris, cu Atelier Versace
Colectiile pentru barbati au reusit sa ne deschida apetitul pentru moda toamnei viitoare, iar acum suntem gata pentru partea a doua, Couture Fashion Week debutand in forta la Paris. Atelier Versace a fost prima casa de moda ce si-a trimis colectiile pe catwalk, cu Lady Gaga prezenta in primul rand.