Skip to article

Cum sa iti alegi Treningul in functie de material

Cum sa iti alegi Treningul in functie de material
Purtat în vremurile trecute doar în sala de antrenamente sportive sau la sesiune de alergat, treningul a devenit una dintre ținutele pe care le poți purta astăzi și pe stradă fără a atrage priviri îndoielnice, ba mai mult, fiind considerat chiar una dintre ținutele la modă de astăzi.

Un model clasic sau unul original, produs de o firmă cunoscută sau de una mai puțin cunoscută, treningul reprezenta vestimentația preferată de mulți bărbați, dar și de multe femei care doresc să se simtă confortabil și, în același timp, să fie la modă.

Posibilitatea de a găsi un trening potrivit pentru preferințele pe care le ai este mai mare acum, când există pe piață atâtea modele de treninguri pentru damă moderne. Iar dacă îți faci griji de modul în care vei arăta purtând un trening pe stradă, ei bine, poți să lași deoparte imaginile cu tine sportivă, alergând ca pe terenul de fotbal din cartier, deoarece modelele de treninguri care se poartă astăzi, chiar și pe podiumurile de modă sunt modele unice, realizate din materiale diverse, care pot fi purtate în combinații inedite.

Primul criteriu important în alegerea unui trening: materialul

Trening pentru bărbați sau trening pentru femei, despre oricare ar fi vorba, este foarte important materialul din care este acesta confecționat. Materialul este cel care oferă treningului un anumit aspect, dar și cel care oferă un anumit grad de confort și utilitate specifică. Nu poți face aceleași activități cu un trening din poliester și cu unul din lână și să ai parte de aceleași consecințe. Așadar, alege treningul și în funcție de materialul din care este confecționat, astfel încât să poți răspunde în mod exact la nevoile pe care le ai.

Deși este recunoscut drept un material textil de calitate superioară și este extrem de utilizat în realizarea articolelor de vestimentație, bumbacul nu este recomandat în aceeași măsură și în cazul treningurilor. Bumbacul este un material foarte ușor, care are un grad de absorbție ridicat, ceea ce îl face nepotrivit pentru confecționarea unui trening pe care să îl porți atunci când desfășori o activitate sportivă.

Însă, în cazul în care este vorba despre un trening pe care să îl porți cu alte ocazii în care știi că efortul fizic nu este atât de mare, poți alege cu încredere un trening de damă din bumbac în care să ai ocazia de a te simți foarte bine, de a fi liberă. Avantajul unui trening din bumbac de calitate este că se simte foarte ușor, este moale și arată foarte bine.

Poliesterul este acel material preferat când vine vorba de realizarea echipamentelor pentru activități sportive. Acesta este durabil și este preferat pentru capacitatea sa de a nu reține umezeala. În acest fel, pielea respiră mai ușor, iar transpirația se evaporă, motiv pentru care nu vei simți vreun disconfort legat de temperatură. Un set de trening pentru damă din poliester este, într-adevăr, potrivit mai ales pentru utilizare în antrenamentele sportive.

Nailonul este unul dintre materialele cel mai des utilizate pentru realizarea de compleuri trening de damă. Acesta este moale, permite o libertate de mișcare excelentă și permite transpirației să treacă prin țesătură până se evaporă la exterior. Acesta este ideal de purtat pe aproape orice vreme, mai ales în activitățile sportive intense.

Treningul a căpătat și o altă funcționalitate decât aceea a utilizării în antrenamentele sportive, așa cum am menționat deja, iar în fabricarea lor se folosesc astăzi materiale mai deosebite. Unul dintre aceste materiale este catifeaua. Un trening din catifea de damă este, înainte de toate, utilizat pentru aspectul deosebit pe care îl are, ci nu pentru funcționalitatea sa. Tocmai de aceea, ultimele tendințe în modă găsesc treningul din materiale deosebite precum catifeaua alături de pantofii cu toc, ci nu de clasicii adidași sau teniși sau chiar alături de genți și accesorii elegante.

Așadar, treningul este astăzi mai mult decât un echipament sportiv, fiind purtat și pentru eleganță și pentru comoditate ca îmbrăcăminte casual de purtat în activitățile de zi cu zi.

sursa foto.

Articole recomandate

Pijamale de dama elegante la preturi foarte mici! Pijamale de dama elegante la preturi foarte mici!
Foarte multe magazine online lichidează stocurile în această perioadă pentru produsele sezonului de vară. Ofertele sunt foarte interesante și avantajoase. Putem spune că este o ocazie foarte bună pentru a face cumpărături la prețuri reduse.
Cum sa dai personalitate outfitului tau cu ajutorul unui palton? Cum sa dai personalitate outfitului tau cu ajutorul unui palton?
Paltoanele sunt obiecte vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba de toamnă a unei femei. Acestea sunt extrem de versatile și pot fi purtate în numeroase combinații, cu fuste, rochii, pantaloni, pantofi cu toc, botine, ghete sau adidași. Indiferent de
Cum sa iti alegi Treningul in functie de material Cum sa iti alegi Treningul in functie de material
Purtat în vremurile trecute doar în sala de antrenamente sportive sau la sesiune de alergat, treningul a devenit una dintre ținutele pe care le poți purta astăzi și pe stradă fără a atrage priviri îndoielnice, ba mai mult, fiind considerat chiar una
Sarbatoreste alaturi de ParkLake si castiga unul dintre cele 5000 de premii Sarbatoreste alaturi de ParkLake si castiga unul dintre cele 5000 de premii
De cinci ani, ParkLake redefineste notiunea de centru comercial, imbinand armonios natura, distractia, serviciile de calitate si shoppingul, pentru o experienta memorabila. Si pentru ca aniversarile sunt mai frumoase impreuna, in luna septembrie ParkLake Shopping Center da startul unei campanii
Genti de mana mici - Confort, moda si functionalitate Genti de mana mici - Confort, moda si functionalitate
Gențile de mână mici sunt în tendințe în acest sezon. Unele femei care până de curând alegeau acele poșete încăpătoare, mari, în care puteau pune extrem de multe lucruri, vor trebui să își reînnoiască