Skip to article

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Deea Codrea raspunde

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Deea Codrea raspunde
Dragilor, așa cum v-am obișnuit, astăzi este joi, deci avem rubrica „Diana întreabă, vedetele răspund.", chiar aici, pe ele.ro.

Regulile sunt simple. Același întrebări, 16 la număr, însă doar răspunsurile vor fi diferite, deoarece și invitații mei sunt aleși unul și unul. Mai departe urmează să vedem cât de mult putem să intrăm în culisele vieții lor.

Astăzi o avem invitată pe Deea Codrea, persoană publică, creator digital și finalistă a concursului “Bravo ai Stil! Celebrities.” Hai să începem!

1. Diana întreabă: Bună Deea. Ce faci, cum eșți?

Deea răspunde: Din ce în ce mai bine! Mă descopăr într-o etapă nouă din viață mea și sunt mai orientată către introspecție și o stare generală de liniște.

2. Diana întreabă: Să știi că urmează o serie de întrebări la care probabil nu ai mai răspuns public până acum. Eșți pregătită?

Deea răspunde: Eu așa zic, până la urmă eu sunt subiectul întrebărilor :))

3. Diana întreabă: Care a fost cel mai emoționant moment din viața ta?

Deea răspunde: Când am înțeles cât de norocoasă și recunoscătoare sunt! Chiar nu-ți pot detalia, nu încă...

4. Diana întreabă: Ce nu suporți în viața de zi cu zi, care este valoarea morală la care nu ai renunta?

Deea răspunde: Nu suport oamenii cu atitudine superioară, minciună și tonul ridicat. Cred că ne dezvoltăm constant și putem lucra la părțile mai puțin bune din noi. Există un concept care spune că oamenii nu se schimbă niciodată, nimic mai fals, te poți schimba de milioane de ori, important e să îți doreșți să ajungi la cea mai bună versiune a ta!

5. Diana întreabă: Ce ai visat să ajungi când erai mică?

Deea răspunde: Cred că îmi doream să ajung stewardesa, de altfel asta am și făcut! Am așteptat să-mi iau diplomă de BAC și m-am înscris la un curs de însoțitor de bord. În rest cred că tot timpul mi-am dorit să fiu fericită și să am o familie mare!

6. Diana întreabă: Ce nu îți place la tine?

Deea răspunde: Acum câțiva ani aș fi spus sensibilitatea mea, dar am învăț să o tratez că pe o super putere. Cred că mi-ar plăcea "să-mi pierd mai des capul" și de mică am fost învățată să fiu responsabilă și am luat tare în serios rolul asta.

7. Diana întreabă: Care este cel mai mare regret al tău?

Deea răspunde: Nu am! Și au fost multe etape care m-au zdruncinat, dar absolut toate au avut rolul lor pentru a deveni tot ce sunt astăzi. Dacă aș schimba ceva, aș schimba realitatea pe care o trăiesc acum, ori asta a meritat absolut orice dezamăgire.

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Deea Codrea raspunde

8. Diana întreabă: Care a fost cel mai greu moment din viața ta?

Deea răspunde: Aș spune că mi-am reînceput viață cu totul atunci când m-am mutat în Bucureșți. Am dat reset la tot, am investit în timp cu mine, am început în sfârșit să mă cunosc și ulterior să mă iubesc, iar acest proces este cu siguranță unul extrem de greu.

9. Diana întreabă: Ce înseamnă pentru tine familia?

Deea răspunde: Nu am avut o familie numeroasă și nici una tradițională, am fost crescută de două femei puternice, mama și bunica și am înțeles că viață în general nu e că în filme sau în poveștile pe care le citeam. Așa că familia e extrem de importantă, nu doar într-o aparență frumoasă, ci însăși în esență ei. Familie înseamnă iubire: simțită, trăită și mai ales arătată!

10. Diana întreabă: Care sunt cele trei lucruri fără de care nu poți trăi?Deea răspunde: Apă, aer și mâncare! :)) Glumesc, mă gândesc că dorești un răspuns mai profund. Aș spune că îmbrățișările, cititul, persoana iubita, pisicile noastre și bucuria asta de copil pe care încă o am.

11. Diana întreabă: Ce nu ai face niciodată pentru persoană iubită?

Deea răspunde: Ceva care să mă rănească! Nimeni nu își dorește o jumătate care nu se iubește, respectă sau apreciază! Așadar, așa cum am grijă să nu îl rănesc pe el, am grijă să nu mă rănesc nici pe mine. Mai pun un mare accent pe onestitate, așa că nu aș minți niciodată!

12. Diana întreabă: Ai avut vreo aventură de-o noapte?

Deea răspunde: Nu! E total împotriva firii mele umane, nu mi-ar ieși pur și simplu, cred că e nevoie să simt mai mult sau măcar să-mi doresc.

13. Diana întreabă: Care a fost cel mai inedit loc în care ai făcut dragoste?

Deea răspunde: Lângă o pistă de avioane, în mașină, cu bărbatul visurilor mele!

14. Diana întreabă: Ai fost trădată în iubire?

Deea răspunde: Da! Și la propriu și la figurat și să știi că mi-a prins bine. Nu aș fi cea care sunt astăzi fără experiența aceea.

15. Diana întreabă: Ai mințit vreodată o persoană dragă?

Deea răspunde: Da, mai ales în copilărie, făceam asta constant cu mama și bunica, însă să știi că nu sunt pricepută deloc, sunt o persoană extrem de expresivă și din păcate nu pot corela minciună cu expresia fetei, sau de fapt: din fericire!

16. Diana întreabă: Dacă ai avea posibilitatea să ți se îndeplinească 3 dorințe, care ar fi acelea?

Deea răspunde: Să fiu fericită, să știu să recunosc asta și să mă bucur neîncetat de lucrurile mici. Să nu iau nimic drept garantat!

Interviu exclusiv: Diana intreaba, Deea Codrea raspunde

Articole recomandate

Sandale dama pentru inceputul acestei veri Sandale dama pentru inceputul acestei veri
După atâtea luni reci în sfârșit a venit vremea să-ți reîmprospătezi garderoba cu sandale damă pe care trebuie să le ai la începutul acestei veri. S-ar părea că evenimentele care s-au amânat pe acest an se vor putea
Confortul sta in detalii Confortul sta in detalii
Petrecerea timpului liber în compania celor dragi este un moment pe care îl așteptăm cu entuziasm. Și de cele mai multe ori, pregătirea pentru acel moment este crucială. Pentru că ne dorim să iasă totul perfect, mai ales dacă este vorba despre
La ce sa te astepti cand comanzi online lenjerie intima La ce sa te astepti cand comanzi online lenjerie intima
Shopping-ul online este cu siguranta una dintre placerile femeilor insa in acelasi timp poate fi foarte dificil pentru o mare parte dintre noi. Preturile atractive oferte de magazinele online este un motiv foarte bun de a ne comanda lucrurile care ni le dorim insa experienta de shopping poate fi
Tu stii cum sa porti un rucsac de dama? Poate fi asortat chiar si la rochiile vaporase de vara! Tu stii cum sa porti un rucsac de dama? Poate fi asortat chiar si la rochiile vaporase de vara!
Vara, reprezentantele sexului frumos isi doresc sa arate bine, feminin, sa aiba libertate de miscare, sa fie lejere si sa atraga atentia intr-un mod placut si discret asupra frumusetii pe care o ascund. In timp ce unele femei isi expun partile frumoase ale corpului si le evidentiaza prin rochii
Cum sa alegi cele mai potrivite rochii de copii pentru fetita ta Cum sa alegi cele mai potrivite rochii de copii pentru fetita ta
Orice mamica isi doreste ca fetita ei sa fie mereu in centrul atentiei, inca din primii ani de viata. La fel ca toti ceilalti membri ai familiei, fetitele au nevoie de o tinuta perfecta atunci cand sunt “in societate”, iar cele mai multe dintre ele adora sa poarte rochii. Pentru a veni