Skip to article

Louis Vuitton, cum poti afla daca este sau nu originala

Louis Vuitton, cum poti afla daca este sau nu originala Louis Vuitton
Gentile Louis Vuitton sunt renumite in intreaga lume si sunt ravnite de foarte multe femei, insa cate dintre noi am reusit sa intram in posesia unei genti originale? Si, daca avem o astfel de geanta, cum putem fi sigure ca este autentica?

Atunci cand vorbim despre un brand renumit, asa cum este Louis Vuitton, putem vorbi si de o serie de elemente dupa care ne putem ghida atunci cand dorim sa aflam daca suntem in posesia unui produs original.

Site-ul The Real Real a creat un clip special pentru a ne ajuta sa intelegem care sunt detaliile care fac diferenta intre un produs autentic si unul contrafacut, fiind necesar sa urmam doar 4 pasi simpli - verificarea materialelor, a calitatii, a cusaturilor, si, desigur.....sa verificam leather tag-ul.

Cel mai important este sa te asiguri ca fermoarele functioneaza corespunzator si sunt imprimate cu logo-ul companiei.

Calitatea materialelor folosite este si ea, esentiala, iar finisajele si cusaturile trebuie sa fie impecabile.

Si.....sa nu uitam de leather tag-ul ce permite autentificarea produsului (ofera informatii legate de locatia si data in care geanta a fost confectionata).

Si acum haideti sa ne verificam gentile.....Articole recomandate

Reclama scandaloasa: Manechine in rol de prostituate pentru Louis Vuitton (Video) Reclama scandaloasa: Manechine in rol de prostituate pentru Louis Vuitton (Video)
Casa de moda Louis Vuitton scandalizeaza lumea cu clipul de promovare a noii colectii. In video, manechinele joaca rolul unor prostituate ce lucreaza pe strazile Parisului.Clipul a fost intens criticat de organizatiile franceze pentru drepturile femeilor, in ciuda senzualitatii si luxului afisate