Mihaela Drafta: "Rochia alba pentru o femeie este la fel de importanta precum camasa alba din garderoba unui barbat!"

Mihaela Drafta: "Rochia alba pentru o femeie este la fel de importanta precum camasa alba din garderoba unui barbat!"
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
18 Apr 2013, 13:59
  update
Actualizat
18 Apr 2013, ora: 14:03
  photo_cameraRochia alba    
Designerul Mihaela Drafta revine in atentia iubitorilor modei cu o colectie de rochii realizate special pentru aceasta primavara. Albul este numitorul comun al noilor creatii, iar piesele propuse de designer sunt potrivite pentru orice moment al zilei.

"Este o colectie capsula de rochii din bumbac, materiale fluide, voal natural si broderie de bumbac. Rochia alba pentru o femeie este la fel precum camasa alba din garderoba unui barbat. Nu trebuie sa lipseasca, este usor de purtat si poate fi accesorizata diferit pentru un pranz de afaceri sau o seara de cocktail", declara designerul.

Colectia Mihaelei Drafta include 20 de modele de rochii, creatii elaborate cu aplicatii de pietre sau paiete dar si piese simple, ce se remarca prin taieturile deosebite si versatilitate.

"Propun femeilor o colectie complexa, iar rochiile albe port fi purtate in timpul zilei in combinatii soft, lejere, cu influente etno. Pentru seara recomand albul sexy, voluptos, innobilat de pietre si accesorii pretioase", declara designerul.

Mihaela Drafta va inaugura in curand mai multe magazine proprii in centre comerciale importante din toata tara. Pana atunci, creatiile sale pot fi gasite la Mihaela Drafta Concept Store din Bucuresti (Str. Petofi Sandor 35).

94952.jpg

94951.jpg

64693.jpg
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Azi...
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere