Moda: Vrei un accesoriu unic? Invata sa combini si sa porti mai multe coliere odata!

Moda: Vrei un accesoriu unic? Invata sa combini si sa porti mai multe coliere odata!
  calendar_month   update 22 Apr 2014, ora: 18:12   photo_cameraModa: Vrei un accesoriu unic? Invata sa combini si sa porti mai multe coliere odata!    
Un colier supradimensionat este o piesa statement in sine, dar asta inseamna sa te limitezi. Profita la maxim de cutia ta cu bijuterii invatand sa combini colierele.

Oricine poate sa poarte un colier statement peste o camasa, dar sa porti mai multe coliere odata, si sa le imbini intr-un mod unic, asta inseamna adevaratul stil. Citeste mai departe pentru a afla cateva trucuri care te vor ajuta sa te accesorizezi ca nimeni alta.

Te-ai intrebat ce e de facut cu lantisoarele tale finute in aceste vremuri ale accesoriilor supradimensionate? Poarta mai multe odata. Un layering de la mic la mare este foarte sic, si nu va trece neobservat.

102785.jpg

Un colier supradimensionat arata fashion de unul singur, insa, cand ii adaugi un lantisor lung, te "imbraca" mai ceva ca o piesa statement. In plus, lantisorul lung alungeste silueta, ceea ce un colier statement scurt nu va face.

102786.jpg

Detii mai multe coliere mari? Poarta-le impreuna, in asa fel incat sa pice imediat unul sub altul, creand impresia de guler.

102787.jpg

Pandantivele cu litere sau zodiac sunt formule prea incercate, dar atunci cand le porti in combinatie cu alte coliere, iti dau un plus de personalitate.


102784.jpg

O fi auriul in tendinte, dar argintiul iti poate da un look unic. Mai ales cand e vorba de un pandantiv cu personalitate din argint patinat. Are un look vintage pretios. Pont: nu te teme sa porti mai multe pandantive odata, insa ai grija sa fie distanta suficienta intre ele, in asa fel incat sa fie vizibile.

102781.jpg

Combina coliere in stiluri diferite: Perle cu lantisoare, monezi boho cu pietre pretioase, sau toate la un loc. Orice merge si, cu cat combini mai multe, cu atat arata mai interesant, mai ales daca e vorba de metale diferite. Mai multe coliere purtate impreuna functioneaza ca un singur colier statement.

102780.jpg

Esti adepta stilului minimalist? Poarta mai multe lantisoare, de lungimi diferite, fara pandantive. Un colier care atarna da un plus de adancime. Singur ar fi prea banal, dar in combinatie cu alte coliere scurte e foarte fashion.

102783.jpg

102782.jpg

Daca ai un stil clasic, fa-ti singura un colier pretios combinand mai multe coliere identice, cu pandantive. Prinde-le la lungimi diferite si ai un colier ce va fi invidiat de toate prietenele tale. Partea buna este ca poti fi sigura ca nu vei vedea o alta persoana cu un colier identic.

68151.jpg
Recomandari