Regulile de aur de care sa tii cont atunci cand iti cumperi un portofel

Regulile de aur de care sa tii cont atunci cand iti cumperi un portofel
  calendar_month   update 22 Apr 2019, ora: 12:32      
Desi femeile detin de regula mai multe portofele pe care le folosesc in functie de ocazie sau de tinuta, majoritatea au un portofel pe care il folosesc in cea mai mare parte a timpului. Acel portofel este special si totodata important pentru ele, iar de aceea este important sa fie un accesoriu care sa nu dezamageasca.

Exista cateva caracteristici importante de care sa tii cont atunci cand iti achizitionezi portofele dama iar despre acestea ne-am propus sa discutam si noi in randurile urmatoare. Daca vei pune in practica fiecare sfat pe care ti-l oferim in acest articol, vei reusi sa iti alegi un portofel de cea mai buna calitate de care te vei bucura foarte mult timp!

Materialul – primul detaliu de care sa tii cont

Iti doresti un portofel pe care sa il folosesti cat mai mult timp, iar rezistenta sa ar trebui sa te ajute in acest sens.

Consideram ca materialul portofelului ar trebui sa reprezinte primul detaliu pe care sa il ai in vedere. Cu cat materialul este mai bun, cu atat portofelul va rezista mai mult. De asemenea, este important sa alegi un material care sa arate bine cat mai mult timp. Iar asta deoarece cu siguranta nu iti doresti sa te afisezi cu un portofel cu aspect respingator.

Pielea naturala este unul dintre materialele de top folosite pentru confectionarea portofelelor, material pe care, de asemenea, noi il recomandam. Pielea ecologica poate fi si ea o solutie, insa nu va prezenta aceeasi rezistenta si calitate precum pielea naturala.

De precizat este si faptul ca un portofel din piele naturala are acum un pret mult mai accesibil. Iar pentru a te convinge, poti vizita magazinul online PortofelulTau.ro.

Dimensiuni si utilitate

Dimensiunea este, de asemenea, un criteriu important de alegere al portofelelor.

Asta deoarece de dimensiunile portofelului depinde spatiul interior de depozitare. Cu cat portofelul este mai mare, cu atat vei putea pune in el mai multe lucruri, iar compartimentele vor fi la randul lor mai generoase.

Cu toate acestea, un portofel mare poate prezenta si dezavantaje. De exemplu, va ocupa mult loc in geanta si va fi greu de purtat in mana. Un portofel mare s-ar putea dovedi incomod, in timp ce un portofel de dimensiuni reduse nu iti va pune la dispozitie prea mult spatiu.

Sistemul de inchidere

Nimic nu e mai neplacut decat momentul acela in care portofelul ti se deschide in geanta, iar toate lucrurile se imprastie peste tot. Si mai neplacut este momentul cand portofelul se deschide atunci cand il tii in mana, iar lucrurile depozitate cad.

De aceea este foarte important ca portofelul pe care ti-l achizitionezi sa iti garanteze siguranta lucrurilor pe care le tii in el.

Sistemul de inchidere ar trebui sa fie asadar cat mai bun si mai practic, dar si sa aiba o rezistenta superioara. Acesta ar trebui sa previna incidentele neplacute sau chiar unele tentative de furt.

Compartimentare

Compartimentele unui portofel bun ar trebui sa fie structurate cat mai inteligent. O compartimentare buna inseamna exploatarea spatiului disponibil in asa fel incat sa poti pune in portofel cat mai multe lucruri.

De asemenea, o compartimentare buna mai inseamna si o buna organizare, astfel incat sa poti gasi cu usurinta lucrurile pe care le cauti.De aceea, atunci cand iti cumperi un portofel nou, ar trebui sa tii cont si de compartimentarea acestuia.

Intra pe PortofelulTau.ro, tine cont de toate sfaturile de mai sus si cu siguranta iti vei gasi portofelul de care ai atat de multa nevoie.

74437.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sa fii oare invizibil cu tine insuti???
  • person

    "nu te ingrijora pentru ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora pentru zine insusi"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right