Skip to article

Tips & tricks pentru un casual look uber cool

Tips & tricks pentru un casual look uber cool
Suntem în această goană teribilă de a fi cool, de a ne îmbrăca conform ultimelor tendințe în fashion. Și este minunat să te uiți în oglindă și să te simți un fashion icon, așa e? Însă și mai extraordinar este ca alegerile vestimentare pe care le facem să fie în concordanță cu un lifestyle sănătos nu doar pentru noi, dar și pentru mediul înconjurător.

Tips & tricks pentru un casual look uber cool

Astfel, primul sfat pentru un casual look wow este să ne orientăm spre acele brand-uri implicate într-o continuă misiune a sustenabilității, precum un brand care creează colecție după colecție în jurul ideii că „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”.

Când achiziționezi un articol de îmbrăcăminte care știi că provine dintr-o colecție unde 80% din denim este reciclat 100%, nu te simți un pic mai fashionable?

Uber cool este și să găsești acel brand a cărui viziune este îndreptată către nevoile stilistice universale, și care se adaptează oricărui tip de personalitate și fiecărei siluete.

Style For All” nu trebuie să fie doar o filosofie, ci o realitate urbană și actuală, în care un brand îți oferă o experiență de shopping cameleonică. Aventura stilistică se continuă cu atenția la detalii de design care fac o piesă cheie pentru garderobă sau nu. Obținerea acelui echilibru modernist perfect prin contrastarea siluetelor brutale, utilitare, cu materiale moi, de pluș, precum pielea falsă de căprioară și geci de puf din materiale reciclate.

Un mix cromatic de alb-negru la care se adaugă tonalități neutre, dar și culori incitante precum violetul puternic și galbenul care garantat atrag privirea. Piese inspirate din stilul clasei muncitoare, precum ar fi cizmele de drumeție, mix-uri pufoase, confortabile, de pantaloni casual, hanorace cu glugă și pantaloni de trening.

Tips & tricks pentru un casual look uber cool

Prin colecția de Toamnă 2020 TommyXLewis – cea de-a cincea colaborare Tommy Hilfiger cu Lewis Hamilton, cel care a câștigat de șase ori Campionatul Mercedes-AMG Petronas Formula 1TM – ți s-a pregătit set-up-ul pentru o experiență fashion cool. Lewis Hamilton:

Evoluția mea ca designer și colaborator al colecțiilor TommyXLewis a fost o călătorie incredibilă. În ultimele cinci sezoane, mi-a plăcut enorm să lucrez cu Tommy și împreună să depășim granițe, să ne asumăm riscuri creative și să reușim să surprindem propriul meu stil în design-ul abordat. Noua noastră colecție de Toamnă 2020 întruchipează tot ceea ceea ce noi susținem - de la exprimare personală autentică la incluzivitate și sustenabilitate - în același timp continuând să ne bazăm pe estetica TommyXLewis pe care am construit-o. Nu am putea fi mai mândri de ceea ce am creat împreună.”

Ca să obții acest casual look uber cool trebuie doar să te duci în magazinele selecționate Tommy Hilfiger. Happy shopping!

Articole recomandate

Parfumul, o marca personala ce aduce numeroase beneficii Parfumul, o marca personala ce aduce numeroase beneficii
Deși poate părea doar un simplu produs cosmetic, pe care de multe ori avem tendința de a-l considera un accesoriu, parfumul este în realitate o marca personală a fiecăruia dintre noi. Probabil că nu sunt deloc rare situațiile în care intrăm în
Cureaua de Dama: un accesoriu multifunctional care stilizeaza orice tinuta Cureaua de Dama: un accesoriu multifunctional care stilizeaza orice tinuta
Cel mai probabil, fiecare femeie are anumite părți ale corpului de care nu e tocmai mulțumită. Însă, aspectul vizual al siluetei poate fi unul plăcut prin adăugarea unei curele într-o manieră inspirată. Mai exact, cureaua modelează talia,
Ce pantofi de dama sunt cei mai populari in acest sezon? Ce pantofi de dama sunt cei mai populari in acest sezon?
Garderoba unei femei cu siguranță nu se definește prin simplitate. Versatilitatea pieselor vestimentare și articolele de încălțăminte compun ținutele spectaculoase, purtate cu mândrie de toate femeile. Fie că adoptăm un stil casual, lejer
Cele mai bune geci barbati pentru iarna Cele mai bune geci barbati pentru iarna
Chiar dacă ne dorim să fie mereu soare și cald, inevitabil își face simțită prezența și sezonul rece. Asta înseamnă că este tipul să îți găsești una dintre cele mai bune geci bărbați. Să alegi un
Ce jachete de iarna de dama vor fi cele mai la moda in acest sezon? Ce jachete de iarna de dama vor fi cele mai la moda in acest sezon?
Femeile sunt mari iubitoare ale modei, iar acest lucru este știut de mult timp. În niciun sezon, femeile nu fac excepție de la a încerca să mențină pasul cu tendințele în modă, să poarte ceea ce se poartă și să își