Urmatoarea colectie de designer H&M poarta semnatura lui Alexander Wang

Urmatoarea colectie de designer H&M poarta semnatura lui Alexander Wang
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
14 Apr 2014, 12:04
    photo_cameraUrmătoarea colecţie de designer H&M poartă semnătura lui Alexander Wang    
H&M a anuntat ieri, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Festivalul de Muzica Coachella din Palm Springs, SUA, ca Alexander Wang va fi protagonistul urmatoarei sale colaborari cu designeri de renume.

Parteneriatul marcheaza, astfel, o premiera - aceasta fiind prima colaborare a H&M cu un designer american pentru realizarea mult asteptatelor colectii-capsula.

De la debutul pe podium in 2007, brandul eponim al designerului vestimentar cu sediul la New York s-a impus ferm pe piata, prin evolutia permanenta si transpunerea in contexte diferite a uniformei urbane. Sensibilitatea interioara a lui Alexander Wang se manifesta sub forma unei reflectii asupra contrastelor, prin imbinarea unitara a rafinamentului si imperfectiunii. Colectiile sale ofera o perspectiva lipsita de pretiozitate asupra modei si oglindesc intotdeauna un simt al elegantei si al dezinvolturii.

Colectia Alexander Wang x H&M include piese de imbracaminte si accesorii atat pentru femei, cat si pentru barbati. Tipic abordarii sale neconventionale, Wang propune, de asemenea, o noua viziune si in ceea ce priveste oferta de produse lifestyle, depasind granitele modei.

Colectia integrala va fi disponibila incepand cu 6 noiembrie 2014 in aproximativ 250 de magazine H&M selectate din intreaga lume, precum si in mediul online.

"Sunt onorat sa ma numar printre designerii care au colaborat cu H&M", a declarat Alexander Wang. "Munca alaturi de echipa H&M este un proces foarte interesant si distractiv. Cei de la H&M au o viziune deschisa in ceea ce priveste depasirea limitelor si stabilirea unei platforme pentru creativitate. Aceasta colectie va constitui o ocazie excelenta pentru un public mai larg de a descoperi elementele specifice brandului, dar si stilului de viata Alexander Wang", a adaugat acesta.

"Alexander Wang este unul dintre cei mai importanti reprezentanti din lumea modei actuale. Intelege exact dorintele vestimentare ale oamenilor si le indeplineste cu o energie si pasiune contagioase. Este extraordinar ca putem sa colaboram cu el anul acesta", a afirmat Margareta van den Bosch, Director de Creatie la H&M.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Picaturi de Plumb
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere