Skip to article

Agatha Ruiz de la Prada colectia pret-a-porter toamna-iarna 2012-2013

Agatha Ruiz de la Prada colectia pret-a-porter toamna-iarna 2012-2013
Creatoarea spaniola de moda Agatha Ruiz de la Prada isi prezinta in premiera in Romania colectia pret-a-porter toamna-iarna 2012-2013.

Evenimentul va avea loc pe 11 aprilie 2012 la World Trade Plaza - Bucuresti, cu incepere de la ora 20:00.

Colectia debordeaza de culoare si naturalete sofisticata, dar subliniaza si adevarata functionalitate, oferind o noua abordare capricioasa a realitatii reci a iernii.

Modele geometrice, voluminoase, combinate cu cascade de linii drepte creeaza perceptia unor siluete in continua miscare.


Agatha Ruiz de la Prada colectia pret-a-porter toamna-iarna 2012-2013


Consecventa cu stilul ei, Agatha a inclus si in noua colectie modelele clasice liniare pe care le-a folosit, in mod repetat, de la prima ei prezentare.

Agatha Ruiz de la Prada a intrat in lumea modei in 1981, cu prima colectie de vestimentatie feminina, pe care a prezentat-o la Madrid. Colectia s-a dovedit un succes, asa ca in scurt timp Agatha si-a deschis primul magazin-atelier in capitala Spaniei si a inceput sa participe la spectacole de moda in Madrid si Barcelona.

Dupa ce a cucerit Spania, Agatha a inceput, incetul cu incetul, sa treaca granitele si sa castige recunoastere internationala prin intermediul expozitiilor si al prezentarilor sale de moda.
Astazi, colectiile ei revin mereu pe podiumurile de moda din Spania, Franta, Italia, Columbia, Polonia, Grecia, Santo Domingo, Statele Unite, Mexic si multe alte tari.

Agatha Ruiz de la Prada colectia pret-a-porter toamna-iarna 2012-2013In cursul anului 2010, Agatha a fost invitata sa-si prezinte colectiile in majoritatea tarilor din America Latina. Ea a proiectat si a inaugurat trei picturi murale de mari dimensiuni in Buenos Aires, Santiago de Chile si Lima.

In anul 2011, cu ocazia celei de-a 30-a aniversari a primului spectacol de moda realizat de creatoare, a fost infiintata fundatia Agatha Ruiz de la Prada. Tot anul trecut Agatha a primit recunoasterea maxima, o data cu premiul "Lorenzo il Magnifico a la Carriera" (Bienala de la Florenta, Italia).

Este a doua oara cand Agatha Ruiz de la Prada isi lanseaza o colectie in Romania.

Acum trei ani si jumatate, designerul a prezentat, tot la World Trade Plaza, colectia "Incredible Nice", primavara-vara 2009. La vremea respectiva, podiumul a fost construit special, dupa indicatiile creatorului spaniol. De asemenea, lumina, coloana sonora si coregrafia adecvate colectiei, alaturi de tinutele vestimentare puternic accesorizate, au purtat, toate, amprenta artistica a designer-ului Agatha Ruiz de la Prada.

Articole recomandate

5 stiluri la moda cu treninguri de dama 5 stiluri la moda cu treninguri de dama
S-ar putea părea că în epoca lucrului la distanță, stilul treningurilor nu ne mai ascunde niciun secret. Cu toate acestea, dacă te gândești la treninguri ca parte a îmbrăcămintei de acasă, bloggerii imaginativi și fashionistele includ
Ce tinute deosebite purtam in noaptea de Revelion? Ce tinute deosebite purtam in noaptea de Revelion?
Trecerea dintre ani este una dintre cele mai speciale nopți. Aceasta reprezintă un nou început plin de recunoștință și speranță și este un motiv de sărbătoare pentru oamenii din întreaga lume. Mesele festive, ținutele deosebite
Cum sa porti cizme de dama lungi pana la genunchi Cum sa porti cizme de dama lungi pana la genunchi
În timp ce tendințele de încălțăminte vin și pleacă, popularitatea cizmelor lungi, până la genunchi, a trecut testul timpului. Desigur, este ușor de înțeles de ce. Aceste cizme damă clasice au cu siguranță multe de
Care sunt cele mai comode haine pentru joaca in sezonul rece? Care sunt cele mai comode haine pentru joaca in sezonul rece?
Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că toți copiii învață și se dezvoltă cel mai bine prin intermediul jocului. Indiferent dacă este vorba despre jucării, cărți interactive, jocul cu diverse obiecte de prin casă, joc de rol cu
Stilul streetwear modern, noua revelatie inspirata din anii 90 Stilul streetwear modern, noua revelatie inspirata din anii 90
Tommy Hilfiger si Vevo, principala retea muzicala din lume, anunta campania TOMMY JEANS Toamna - Iarna 2021 „Less Buzz, More Music”, invitand publicul sa scape de zgomotul lumii hiperconectate de astazi – de la stiri la retelele sociale – prin puterea muzicii. Campania se