Catalin Botezatu aduce tarinele Rusiei si vampirii Transilvaniei la Bucharest Fashion Week

Catalin Botezatu aduce tarinele Rusiei si vampirii Transilvaniei la Bucharest Fashion Week
  calendar_month        
Catalin Botezatu isi imbogateste portofoliul de colectii vestimentare cu doua noi linii pe care le va prezenta in premiera la Bucharest Fashion Week.

Cel mai cunoscut designer roman a pregatit pentru festivalul de moda de la inceputul lunii decembrie o colectie inspirata din vestimentatiile tarinelor Rusiei si o alta a carei tema principala o reprezinta vampirii Transilvaniei.

Prima colectie Haute Couture, "tarina", include paltoane, camasi, scurte de blana, pantaloni si rochii incarcate, din brocarduri si materiale scumpe, in ton cu opulenta si exclusivismul vestimentatiilor Rusiei tariste.

In prag de iarna, Catalin Botezatu propune blanuri de vizon si chinchilla, care compun in intregime sau doar accesorizeaza outfiturile noii sale colectii.
57302.jpg


Pentru noua sa linie Haute Couture, Catalin Botezatu a folosit cea mai noua tehnologie de paiete, iar coafura modelelor, in ton cu stilul Rusiei tariste, va fi asigurata de echipa Laurent Tourette, iar machiajul de Mirela Vescan.

Cea de-a doua colectie pe care Catalin Botezatu o va prezenta in premiera la Bucharest Fashion Week are ca leitmotiv mitul vampirilor din Transilvania.

Linia mixta contine camasi, pantaloni, bluze si lenjerie intima din materiale pretioase, asa cum designerul si-a obisnuit publicul de fiecare data.

Show-ul prin care se va prezenta aceasta noua colectie pret-a-porter va contine elemente epice, modelele intrand in pielea unor vampiri si vampirite fashion.

Bucharest Fashion Week va avea loc in perioada 1-3 decembrie 2011, la World Trade Center Bucuresti si va fi transmis pe FashionTV in 193 de tari.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right