Cum adaptezi accesoriile masculine la tinutele feminine

Cum adaptezi accesoriile masculine la tinutele feminine
  calendar_month        
In magazinele Trends by Adina Buzatu sunt prezente, in exclusivitate, pentru Romania, 49 de branduri cu nume de traditie, care combina eleganta traditionala cu ultimele tendinte ale modei, apreciate de cunoscatori pentru calitatea exceptionala a produselor si personalitatea puternica a colectiilor. Astfel, marci in voga, cum ar fiA Messagerie (Italia) si Babette Wasserman (UK) stau alaturi de brand-uri cu istorie, a caror experienta indelungata garanteaza calitatea: celebrele palarii Borsalino, bretelele Albert Thurston, prestigioasele camasi Eton si Bagutta sau atelierul Ortigni, unde pantofii sunt produsi exclusiv manual, inca din 1930.

Versatilitatea produselor vestimentare propuse de Adina Buzatu a determinat si femei de succes sa isi completeze garderoba de la Trends cu obiecte vestimentare precum papioane, bretele, palarii sau chiar camasi si sacouri.

Pentru a transforma o tinuta vestimentara obisnuita intr-una plina de originalitate si personalitate, stilistul Adina Buzatu recomanda adaptarea unor accesorii masculine la tinutele feminine.

Bretelele sunt pata de culoare care aduc un plus de originalitate, purtate la camasi si tricouri. De exemplu, pentru a scoate din anonimat o tinuta office, Adina recomanda o pereche de bretele colorate, purtate cu o fusta conica si un top neutru.

Accesoriile precum butonii, papionul, esarfele sau palariile pot completa ingenios numeroase tipuri de vestimentatie. Butonii innobileaza si cea mai banala camasa, iar modelele diverse, colorate pot refelecta discret personalitatea purtatoarei.

Papioanele si cravatele pot schimba radical aspectul unei tinute de birou, si pot accesoriza, in egala masura o tinuta de seara.
58031.jpg


Esarfele Ascot pot scoate in evidenta o tinuta de birou, purtate la camasa si o vesta. Pentru timpul liber, innodata strans la un tricou simplu si o pereche de jeansi sau pentru nonconformiste ca bandana.
Butonii, alaturi de papion sau o esarfa Ascot pot completa ingenios o tinuta compusa dintr-o camasa alba si o pereche de jeansi boyfriend.

Un look boho va fi pus in valoare de o palarie Borsalino si un mix de bratari purtate cu un ceas masculin.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

I
  • person

    "sexul este singura cale care te fereste de iluzii, singura cale prin care inveti ce e viata."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right