Eponge Fashion Paris, Levi`s si Fox au semnat cu Oradea Shopping City

Eponge Fashion Paris, Levi`s si Fox au semnat cu Oradea Shopping City
  calendar_month        
Oradea Shopping City anunta trei noi retailei care se alatura brandurilor de shopping din centrul comercial.

Levis, Fox si Eponge Fashion Paris sunt cele mai noi nume ale caror produse vor fi accesibile oradenilor incepand cu aceasta toamna prin intermediul noului mall.


In urma tranzactiei intermediate de CB Richard Ellis Romania cei trei noi chiriasi vor beneficia de spatii insumand 1.700 mp.

"Noii retaileri de fashion cu care am semnat reconfirma interesul brandurilor puternice pentru Oradea Shoping City si implicit pentru orasul Oradea. Formula eficienta de retaileri genereaza o oferta variata si atractiva de produse si asigura un plus de atractivitate din perspectiva potentialului de vizitatori si a businessului care poate fi astfel generat.

In plus, in portofoliul Oradea Shopping City oradenii vor gasi branduri prezente in premiera pe piata locala. Prin mixul de retail stabilit, care reuneste deja nume precum Intersport, KFC, Kenvelo, Famous Brands, Bigotti, Penti, Samsonite, Fiorangelo, Kitchen Shop, Coccodrillo, Domo, Gloria Jean's si multe altele, Oradea Shopping City completeaza plusul de valoare adus de zona de divertisment cu cel de la capitolul retail", a declarat Bogdan Jigman, director general Oradea Shopping City.

Oradea Shopping City are o suprafata totala de 30.000 mp, din care 22.000 mp sunt rezervati pentru retail, 6.000 mp pentru divertisment si 2.000 mp sunt destinati zonei de food court.

Noul centru comercial va integra cel mai mare si mai modern spatiu de divertisment indoor din Oradea. Acesta va include un cinematograf cu 6 sali digitale si o capacitate de 960 de locuri, o zona de bowling echipata cu 8 piste, o zona de biliard, un spatiu de jocuri video, o zona dedicata petrecerilor private si spatiu de joaca pentru copii.

Luiza Moraru, Head of Retail Department CB Richard Ellis Romania declara: "Este o perioada foarte interesanta pentru dezvoltare, mai ales pentru retailerii de fashion. Exista un interes foarte puternic pentru proiectele noi, dominante, cu un mix de chiriasi corect, adaptat la zona de clienti potentiali. in Oradea Shopping City, Eponge, Fox si Levi's se alatura unor nume importante si completeaza excelent paleta oferita viitorilor consumatori."

Recomandari

Newsletter Ele.ro

privesc
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right