Skip to article

Fratelli Fashion Fridays - Wear it now!

Fratelli Fashion Fridays - Wear it now!
Vara aceasta, ultimele colectii prezentate la Romanian Fashion Week, cel mai important eveniment de moda din Romania, aflat la cea de-a 12 editie, pot fi vazute doar la Fratelli Terrazza.

Incepand cu data de 9 iulie, vom aduce pe rand, cei mai apreciati designeri ai momentului, care vor transforma terasa Fratelli in propriul showroom.
Fashion Fridays nu este doar o prezentare de moda, ci un concept care aduce trendurile de pe scenele marilor prezentari de moda, la indemana publicului.

Designeri invitati:

Alina Latan - Tulipe Noire, o colectie vazuta ca o aventura in universul delicat feminin, in care liniile sunt trasate cu precizia unei spade, a la francaise. Accesorii - Endless, incaltaminte- Essenza.

Andreea Musat - Natural Basics incearca sa surprinda esenta naturii, structurile create de ea si transpunerea lor in lumea si stilul urban. Incaltaminte - Sepala by Mihaela Glavan.

Mirela Diaconu - Invasion este o poveste despre "spectacol", care exploreaza fascinatia de a privi si atractia pentru ceea ce este privit. Vorbeste despre societatea voyeuristica in care traim si despre placerea de a observa si devora tot ce se intampla in jurul nostru. Incaltaminte - Il Passo.

Essenza - unul dintre cele mai apreciate branduri de incaltaminte din Romania, care isi va expune cea mai recenta colectie, prezentata in cadrul Soirees de la Mode.

Program:
Designers showroom - 9, 10 iulie intre orele 14:00 - 20:00
Prezentare de moda - 9 iulie, incepand cu ora 21:00


Articole recomandate

Care sunt tipurile de genti? Care sunt tipurile de genti?
Gențile de damă reprezintă o gamă extrem de variată de produse, printre care găsești modele de diferite dimensiuni, destinate diferitelor ocazii. Dacă nu știi exact cum să denumești anumite tipuri de genți sau cauți un anumit tip
5 stiluri la moda cu treninguri de dama 5 stiluri la moda cu treninguri de dama
S-ar putea părea că în epoca lucrului la distanță, stilul treningurilor nu ne mai ascunde niciun secret. Cu toate acestea, dacă te gândești la treninguri ca parte a îmbrăcămintei de acasă, bloggerii imaginativi și fashionistele includ
Ce tinute deosebite purtam in noaptea de Revelion? Ce tinute deosebite purtam in noaptea de Revelion?
Trecerea dintre ani este una dintre cele mai speciale nopți. Aceasta reprezintă un nou început plin de recunoștință și speranță și este un motiv de sărbătoare pentru oamenii din întreaga lume. Mesele festive, ținutele deosebite
Cum sa porti cizme de dama lungi pana la genunchi Cum sa porti cizme de dama lungi pana la genunchi
În timp ce tendințele de încălțăminte vin și pleacă, popularitatea cizmelor lungi, până la genunchi, a trecut testul timpului. Desigur, este ușor de înțeles de ce. Aceste cizme damă clasice au cu siguranță multe de
Care sunt cele mai comode haine pentru joaca in sezonul rece? Care sunt cele mai comode haine pentru joaca in sezonul rece?
Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că toți copiii învață și se dezvoltă cel mai bine prin intermediul jocului. Indiferent dacă este vorba despre jucării, cărți interactive, jocul cu diverse obiecte de prin casă, joc de rol cu