Skip to article

O noua experienta de shopping: magazinul Cocor!

O noua experienta de shopping: magazinul Cocor!
Joi, 30 septembrie, in prezenta a peste 500 de invitati, dar si a actionarilor Liviu Ursan, Daniel Stoica si Dan Barbulescu, Presedintele Cocor, a avut loc inaugurarea oficiala a magazinului.

Printre persoanele prezente la eveniment se numara doua dintre vedetele campaniei de lansare a magazinului: Doina Levintza si Maria Dinulescu, dar si persoane publice ca Monica Tatoiu, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Horia Brenciu, Dana Savuica, Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Catinca si Oana Roman, Ovidiu Buta, Oana Frigescu, Adina Buzatu.

Evenimentul de inaugurare care a avut la baza conceptul de Now & Then (Acum vs Atunci) a istoriei Cocor si a constat intr-o serie de momente speciale ce s-au desfasurat pe primele patru etaje ale magazinului.

Astfel, la primul etaj cei prezenti au putut degusta vinuri alese din colectia Vinexpert si au fost surprinsi de un moment coregrafic inedit, un flash mob ce a imbinat elemente coregrafice din anii `70 cu cele actuale. Conceptul evenimentului a fost evidentiat si de costumele dansatorilor care au amintit de perioada de glorie din anii `70

Etajul al doilea a fost scena celui mai important eveniment al serii: prezentarea de moda a designerilor romani si taierea panglicii inaugurale a Galeriei designerilor romani din cadrul magazinului Cocor.

"In aceasta seara inauguram cea mai mare investitie din Centrul Istoric al Bucurestilor in valoare de 25 milioane euro, prima galerie dedicata creatorilor romani de moda, precum si prima cabina de proba virtuala din Europa de Est.

Prin inovatia tehnologica a cabinei de proba virtuala, clientii brandurilor din Cocor isi vor putea comanda hainele preferate pe baza masurilor corporale generate automat de scanerul corporal fotografic de la etajul trei.

Inaugurarea Galeriei designerilor romani de la etajul doi este unul dintre importantele demersuri pe care magazinul Cocor il face pentru a sprijini moda autohtona. " a declarat Dan Barbulescu, Presedintele Cocor.

In ritmurile unei muzici alerte s-au succedat, rand pe rand, tinute Anca & Silvia Negulescu, Agnes Toma, Rhea Costa, Mirela Diaconu, Silvia Serban, Norina Stoica, Diana Nita, Cristina Nichita, Whilhelmina Arz, Andreea Badala, Elena Perseil, Andreea Tincu. Toate tinutele au fost accesorizate de designerul Kristina Dragomir.

"Colectia prezentata constituie o premiera, reunind numele mai multor designeri romani prezenti in cadrul magazinului Cocor. Succesul acestei prezentari de moda este reprezentat de efortul depus de Cocor, care sustine moda autohtona prin initiative laudabile precum deschiderea celei mai mari galerii de designeri romani.

Colectia din seara inaugurala inspira nu numai calitati de tratare ale vesmintelor, ci si creativitatea si forta plina de personalitate a acestora" a declarat Alin Galatescu, cunoscutul stilist desemnat de Cocor.

Etajele trei si patru au incantat invitatii prin prezenta unor elemente tehnologice deosebite, oferite de unul dintre principalii parteneri ai evenimentului, Samsung.

Plasmele disponibile pe fiecare etaj au redat imagini cu istoria magazinului Cocor, in primii ani ai deschiderii, precum si scene de dans de la Gala Lunilor, din perioada anilor `70, ani in care libertatea de exprimare si-a pus amprenta si in moda romaneasca prezenta la magazinul Cocor.

La etajul trei momentul coregrafic realizat de dansatori a fost un omagiu adus marelui maestru al scenei romanesti, regizorul Alexandru Bocanet, realizatorul emisiunii Gala Lunilor. Tot la etajul trei invitatii au incercat in premiera prima cabina virtuala de proba din Romania, un element ce vine in completarea conceptului Cocor: moda si tehnologie.

La etajul patru a fost instalata o "fereastra virtuala interactiva", controlabila prin simpla atingere si gesturi ale mainii, gandita pentru seara inaugurarii ca o carte de oaspeti a magazinului Cocor.

Sambata, 2 octombrie va avea loc deschiderea magazinului Cocor pentru publicul larg. Prima cabina de proba virtuala, un element unic pe piata de retail din Romania, dar si branduri internationale disponibile in premiera ca Whittard of Chelsea, Piccolomondo, Ellen Wille, Sabion, Voglia di Colori, Rodrigo, Truzzi, Mastai Ferretti, Aslanis Bebe, Rene Derhy, Cocoa, precum si galeria designerilor romani ce include nume ca Mirela Diaconu, Silvia Serban, Andreea Badala, Stoica Norina, Elena Perseil, Anca & Silvia Negulescu, Adelina Ivan, Andreea Tincu, Oana Serban, Violeta Gaburici, Agnes Toma, Cristiana Dragomir, Diana Nita, Cristina Nichita, Catalin Botezatu, Florentina Stoenescu, Wilhelmina Arz, Rhea Costa & Malvensky, Sepala by Mihaela Glavan ii asteapta pe cumparatorii din Bucuresti si nu numai sa experimenteze viitorul shoppingului.

Cocor SA este companie publica tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti cu simbolul COCR. Cocor detine, de asemenea, Cocor Spa Hotel (www.cocorspahotel.ro), cel mare mare Spa din Romania localizat pe malul Marii Negre in statiunea Neptun-Olimp, dar si Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), cea mai mare mediafatada din Europa, care a inregistrat venituri de 1,3 milioane euro in decursul anului 2009.

Articole recomandate

Care este cea mai potrivita lenjerie intima pentru femei? Care este cea mai potrivita lenjerie intima pentru femei?
Știm cum e să îmbraci ceva incomod. Abia aștepți să ajungi acasă și să-ți schimbi hainele sau chiar lenjeria intimă în ceva comod. Faptul că purtăm lenjeria de corp zilnic este cât se poate de elementar să o alegem cu
Ce alegem - Haine clasice sau jachete dama din blana naturala? Ce alegem - Haine clasice sau jachete dama din blana naturala?
Când vine vorba despre blană naturală, gândul majorității zboară la hainele clasice, elegante și luxoase care au consacrat acest material. Însă, pentru că moda este un domeniu creativ și în continuă schimbare, astăzi diverse
Urmatoarele trenduri in 2022 - ce va fi la moda in urmatorul an? Urmatoarele trenduri in 2022 - ce va fi la moda in urmatorul an?
Schimbările sunt așteptate de mulți, iar cele din lumea modei sunt așteptate cu mare nerăbdare de cei care doresc să fie mereu la curent cu ce se întâmplă pe marile podiumuri ale frumuseții. Ce schimbări se anunță pentru
Lenjerie de corp pentru femei: cele mai tari tendinte si noutati Lenjerie de corp pentru femei: cele mai tari tendinte si noutati
Sectorul lenjeriei este reinnoit si imbogatit de la an la an, oferind spatiu noilor tesaturi si modele pentru a oferi femeilor mai multe solutii pentru diferite nevoi. Sa incepem de la o simpla presupunere: un aspect, oricat de elegant, nu se poate spune ca este cu adevarat complet fara lenjeria
Care sunt caracteristicile cizmelor pentru femei si cum le porti cu tinute la moda? Care sunt caracteristicile cizmelor pentru femei si cum le porti cu tinute la moda?
Toamna este o perioadă în care vremea poate fi capricioasă. Soarele strălucește frumos la prânz și, în câteva ore, poate sufla vântul și poate apărea ploaia. În această perioadă, trebuie să ai grijă de