Reduceri, cadouri si distractie in aceasta vineri, pana la miezul noptii, in Baneasa Shopping City

Reduceri, cadouri si distractie in aceasta vineri, pana la miezul noptii, in Baneasa Shopping City
  calendar_month        
Vineri, 6 iulie, Baneasa Shopping City va invita sa savurati Extravaganta Reducerilor de Vara, facand cumparaturi pana la miezul noptii.

In intervalul 18:00-00:00, va invitam sa va bucurati de surprize si oferte inedite, intr-o atmosfera de petrecere. in zilele de 7 si 8 iulie, vom continua cu reduceri surpriza, pentru a da pasionatilor de shopping sansa de a-si alege produsele preferate.


57747.jpg


Atmosfera de petrecere, condimentata de cocktailurile savuroase oferite gratuit tuturor participantilor, este ideala pentru a face cumparaturi. Manechinele de la MRA Models vor prezenta, in cadrul unui show antrenant, colectiile disponibile in magazine.

Toti clientii care fac cumparaturi pe parcursul weekend-ului au sansa de a fi recompensati cu premii instant ce constau in produse oferite din partea partenerilor. si pentru ca Baneasa Shopping City este definitia EXTRAvagantei, doi dintre clienti vor putea castiga premiul cel mare, ce consta intr-o excursie pentru doua persoane in Grecia.

Lista magazinelor cu discounturi este disponibila atat pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro cat si pe www.facebook.com/BaneasaShoppingCity.

Recomandari