V for Vintage - La Dolce Vita: targ de moda & cultura vintage editia a VIII-a

V for Vintage - La Dolce Vita: targ de moda & cultura vintage editia a VIII-a
  calendar_month        
In weekendul 5 - 6 mai 2012, Sala Dalles gazduieste V for VINTAGE - La Dolce Vita. Vizitatorii pot gasi vintage autentic, cunoaste designeri, gusta bunatati si incerca creme bio & organice.

Pe 5 - 6 mai 2012, V for VINTAGE propune un exercitiu de imaginatie pe tema La Dolce Vita. In plina primavara, sa ne lasam prada senzatiilor tactile, imaginatiei pure si bucuriei de a trai in prezent. Feminitate debordanta, frivolitate seducatoare, parfumuri si texturi coplesitoare.

Va puteti pregati fara neliniste de sectiunile cu care v-am obisnuit: vintage autentic, design vestimentar si de accesorii, Molecule F, bijuterie, food & treats si bio & organic. O noutate a acestei editii este introducerea unei zone noi de interes, sectiunea art & deco.

Alert si dinamic, dar delicat si inocent, asa se poate defini un tur de forta printre culoarele V for VINTAGE. Veti pandi o pleiada de rochii delicate in culori revigorante si printuri creative, palarii usoare si pandantive excesive, trandafiri puternici si irisi curajosi, o chemare a naturii la unison cu avantul mintilor creative din spatele lor.

57578.jpg

Menit sa dezvolte tema pe care deja ati experimentat-o la editia de Preview, La Dolce Vita - targul cu numarul 8 aduce straturi noi elementelor de baza si pune carnea pe oasele modei. Pentru a intermedia aceasta extindere a tuturor sectiunilor, ne vom prezenta in spatiul generos al Salii Dalles.

Tombola insufleteste experienta La Dolce Vita: marele premiu este chiar rochia portocalie V for VINTAGE folosita in vizualul evenimentului, o creatie unicat care poarta semnatura Fe.

Avon ofera produse cosmetice sub forma de premii instant, dar si sesiuni de machiaj si manichiura. Maison Esthetique impleteste parul blondelor, brunetelor, satenelor, castaniilor si roscatelor iubitoare de frumos.

Puteti savura un gelato Venchi si poza alaturi de un obiect iconic al spiritului italian: scuterele Vespa. Aperol Spritz te asteapta in Happy Hours cu un cocktail si un concurs. Hint: poarta ceva portocaliu.

Sala Dalles B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18
intrarea 10 RON
dress code: dare to wear colors


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre barbati si femei,cu multe clisee.
  • person

    "the rest is still unwritten!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right