Wonder Lolita defileaza pe pasarela suspendata de la Sibiu

Wonder Lolita defileaza pe pasarela suspendata de la Sibiu
  calendar_month        
Pe 29 iunie in cadrul celui mai mare festival de moda din Romania, Feeric Fashion Days din Sibiu va avea loc prezentarea Wonder Lolita By Maria Simon.

Stilul Wonder Lolita este caracterizat de un amestec intre valorile regale baroce franceze si stilul rococo al nobilii epoci victoriene, de accea invitatia de particpa la Baroque-update in viziunea MITICHI, o reinterpretare moderana barocului , a fost acceptata cu bucurie de catre designer.

Pentru defilarea pe pasarela suspendata din Piata Mica a Sibiului Maria a pregatit rochii cu corsete si crinolina caracteristice perioadei , dar si interpretari personale a acesteia. In cadrul defilarii va fi prezenta si rochia de mireasa a Ancai Neacsu o rochie Baroque -update.

Seara va fi accesorizata de Vanda Boutique ce alaturi de Wonder Lolita a creat o colectie de bijuterii si accesorii ce vor avea avantpremiera in cadrul festivalului . Linia Vanda Boutique pentru Wonder lolita este realizata din cristale Swarovski, dantela, matase, pene si alte detalii pretioase combinate creativ pentru un rezultat uimitor.

Wonder Lolita va fi insotita pentru prezentarea din cadrul Feeric Fashion Days de echipa de profesionisti ce completeaza de fiecare data tinutele Mariei, salonul LadyAnn pentru hair-style si make-up artist Ana-Maria Vasile.

57734.jpgPregatiti-va sa fiti sedusi de detalii si culoare.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

o amintire
  • person

    "........."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right