9 piese vestimentare de tranzitie de care orice femeie are nevoie in garderoba ei de toamna si de iarna

9 piese vestimentare de tranzitie de care orice femeie are nevoie in garderoba ei de toamna si de iarna
  calendar_month        
Pentru a fi pregătită de trecerea de la toamnă la iarnă, ar trebui să ai în garderoba piese vestimentare uşoare care să îţi permită ţinute stratificate. Astfel, va fi uşor să faci faţă variaţiilor de temperatură, dar şi să fii protejată în zilele ploioase. Şi, pentru că moda este mereu în schimbare, ideal este să alegi piese vestimentare cât mai clasice şi mai atemporale pe care le poţi asorta în ţinute variate, în funcţie de ocazie, dar şi de vreme.

Din lista nu pot lipsi blugii, tricotajele, trenciul şi nici geci de iarnă pentru femei. Dar hai să vedem în detaliu care sunt cele 9 piese vestimentare must have pentru trecerea de la toamnă la iarnă de care ai nevoie în acest sezon!

Cardiganul supradimensionat cu decolteu în V

Când vine vorba despre ţinutele de tranziţie de la toamnă la iarnă, orice cardigan este binevenit. Ideal ar fi să alegi unul cât mai larg cu decolteu în V într-o culoare neutră care se poate asorta la mai multe ţinute. Asigură-te însă, că este stilul tău şi că se armonizează cu piesele de îmbrăcăminte pe care deja le ai în dulap (cămăşi, malete, rochii tricotate sau din denim, etc), dar şi cu accesoriile tale.

Rochie maxi cu mâneci lungi

O rochie lungă dintr-un material grosuţ, de preferat imprimată în culorile toamnei, poate fi purtată în numeroase ocazii atât în zilele călduroase, cât şi în cele mai reci când o poţi asorta cu dresuri groase şi o jachetă călduroasă. Asigură-te, însă, că ai şi o pereche de botine sau de cizmuliţe cu care să o porţi purta, indiferent de vreme.

Vesta tricotată din lână

O vestă gen maieu din lână, cu un decolteu atractiv, este o piesă vestimentară călduroasă şi versatilă care îţi poate completa cu succes ţinutele de tranziţie de la toamnă la iarnă. O vei putea purta în combinaţie cu o cămaşă simplă, fustă sau pantaloni şi va arăta superb în ţinute stratificate cu un trenci sau o geacă de iarnă.

Trenciul bej

Din lista noastră nu poate lipsi trenciul, de preferat într-o culoare neutră cum ar fi bejul. Este o haină elegantă şi versatila care îţi poate completa ţinutele în zilele mai călduroase de toamnă. Este un strat exterior pe care îl poţi purta în diverse ocazii, cu rochii, pantaloni, tricotaje, costume office şi chiar şi cu blugi.

Cămaşa albă din bumbac

Sigur ştii că un element de bază în garderoba unei femei elegante este o cămaşă albă din bumbac de cea mai bună calitate. Este o piesă vestimentară perfectă pentru ţinute stratificate de toamnă sau de iarnă, clasică şi atemporală pe care o poţi integra uşor în tendinţele actuale. O poţi purta peste bluze călduroase, pe sub pulovere şi sacouri, cu fuste şi pantaloni eleganţi sau chiar şi cu blugi.

Fusta midi din piele

Fusta midi este o piesă vestimentară care se poate purta atât în ţinute casual, cât şi în ţinute mai elegante, fiind potrivită pentru orice femeie, indiferent de înălţime şi conformaţie. Şi, pentru că poate fi purtată într-o varietate de moduri, este confortabilă şi potrivită pentru orice ocazie, devine o piesă vestimentară care nu poate să lipsească din dulapul niciunei femei.

Salopeta denim

O salopetă din denim este o piesă vestimentară versatilă care poate fi purtată cu succes atât toamna, cât şi iarna. Denimul este o ţesătură rezistentă şi atemporala care îţi poate ţine de cald în zilele mai reci, iar o salopetă este o opţiune elegantă şi confortabilă pentru orice anotimp. O poţi purta cu un blazer şi tocuri pentru o ieşire de seară sau cu un pulover şi pantofi sport pentru un look casual.

Pantaloni din piele

Pantalonii din piele sunt piese vestimentare care pot fi purtate atât la ocazii formale, cât şi informale, fiind asociaţi cu cele mai recente tendinţe în modă. De asemenea, pantaloni din piele sunt extrem de durabili şi confortabili, motiv pentru care sunt o achiziţie inspirată pentru garderoba oricărei femei.

O pereche grozavă de blugi

Blugi sunt una dintre cele mai versatile piese de îmbrăcăminte, fiind potriviţi atât pentru toamnă, cât şi pentru iarnă. De asemenea, blugii pot fi purtaţi în diferite ipostaze, de la casual la formal. În general, blugii de culoare închisă sunt potriviţi pentru ocazii mai formale, în timp ce blugii de culoare deschisă sunt mai potriviţi pentru ocazii casual.

Recomandari