Transformarea anului - look feminin in numai 30 de secunde! Descopera inventia care face furori la nivel mondial!

Transformarea anului - look feminin in numai 30 de secunde! Descopera inventia care face furori la nivel mondial!
  calendar_month        
Precum pantoful magic al Cenusaresei, spider-ul iExtensions (concept creat de catre Irina Niculae) te transforma aproape instantaneu (in numai 30 de secunde) intr-o printesa moderna. Parul lung, natural si bogat nu mai este acum doar un vis indepartat. Gratie sistemului unic iExtensions, orice femeie cu parul scurt sau rar, poate uita de peruci si de extensiile daunatoare scalpului!

Ce este acest sistem care are deja adepti peste hotare, chiar si in randul vedetelor, ne dezvaluie chiar inventatoarea. Irina Nicolae este un veritabil artist al culorilor, ea fiind Tattoo Artist la Hasha Tattoo. Fara a fi hair-stylist, tanara a ajuns sa revolutioneze industria podoabei capilare din propriile nevoi.

A fost drum lung si anevoios pana am ajuns sa obtin brevet pentru aceasta spectaculoasa idee. Am folosit tot felul de extensii ani in sir, dorindu-mi parul lung si bogat. In urma cu 6 ani, dupa ce mi-am deteriorat parul, el devenind tot mai rar din cauza modului de lipire/aplicare, am stiut ca am nevoie de ceva care sa ma ajute, nu sa-mi dauneze. Prin urmare, fiind o fire creativa si tipicara, am inceput sa pun pe foaie tot felul de schite cu sisteme de prindere a extensiilor, facand un prototip de tip Spider, din sarma otelita. Am pus par pe el, iar cand am probat extensia, am ramas uimita de faptul ca toata greutatea parului era sustinuta de acest sistem. Apoi am facut o matrita la fabrica ProPlasticEngineering SRL, unde am cunoscut doua persoane deodebite, sot si sotie, care au facut cercetari si proiectari timp de cateva luni si asa s-a nascut Spider-ul iExtensions.

Au urmat peripetiile… spider-ul fiind gandit in asa fel incat parul sa fie fixat cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete, acest lucru dovedindu-se a fi imposibil de realizat... Au urmat apoi vreo 3 ani de probe, de moduri de coasere, adezivi, par aruncat, suparari dupa fiecare proba gresita, nopti nedormite, dar si bucurie la fiecare idee care ducea la perfectionarea produsului... Pentru certificare, am pastrat cateva extensii facute in tot acest timp, prototipuri care acum ne fac sa radem pe noi, cei care am vazut cum s-a nascut iExtensions.

Ele vor fi puse in vitrina, la un moment dat!
Sunt mandra si fericita de produsul final, care este perfect pentru oricine, indiferent de lungimea si textura parului. In urma unei consultatii – la salon sau online, produsul este personalizat, putand fi modificat dupa forma capului si nevoile clientelor (culoare, desime, lungime)... Extensiile iExtensions se dovedesc a fi in prezent cele mai calitative, confortabile, rezistente (pot fi purtate ocazional, dar si zilnic, ani in sir) si usor de montat extensii de pe piata. Parul folosit este natural, calitativ, adus din Rusia, poate fi vopsit si coafat precum propriul par. Adezivul folosit este special, importat din Anglia, fiind obtinut din substante care nu aduc daune scalpului”, povesteste Irina.

Atuurile acestui dispozitiv au fost remarcate de frumoasele Dominique si Laola, atat pentru look-ul din videoclipurile lor, cat si pentru cel de zi cu zi. Pentru cunoscatori, avem si cateva detalii tehnice: spider-ul este din poliamida, nu ataca scalpul, nu se rupe, iar daca il deformezi, revine la forma initiala. iExtensions se aplica rapid, in cateva secunde, iar daca parul este hranit cu masti hidratante, iExtensions poate dura ani de zile. Pretul difera in functie de lungime si desime.
Recomandari