Vopsirea radacinilor parului

Vopsirea radacinilor parului
  calendar_month        
Odata ce ti-ai vopsit parul trebuie sa pui in calcul si vopsirea regulata a radacinilor, asta bineinteles daca vrei sa le acoperi. Sarah Jessica Parker chiar a lansat un trend in nevopsirea radacinilor, dar asta nu inseamna ca ii statea si bine sau ca ar trebuie sa o urmezi, mai ales daca ai radacinile carunte.

Cu cateva trucuri mai poti prelungi vizita la coafor pana la urmatoare vopsire generala a parului.

Evita anumite coafuri

Parul drept fara volum la radacini sau stransul parului in coada iti fac vizibile radacinile. Pentru a evita acest lucru da-ti parul cu fixativ si lasa-l liber sau coafeaza-l astfel incat sa nu ti se vada radacinile.

Foloseste spray pudra

Exista spray-uri pudra (vezi brandul Bumble) in diferite culori care pot fi aplicate la radacini pentru a le camufla. Daca ai parul vopsit intr-o culoare deschisa poti folosi chiar pudra de talc pentru bebelusi. Foloseste aceste tehnici doar din cand in cand. Atat spray-ul pudra cat si pudra de talc, daca e folosita in exces devine vizibila si se vede inestetic.
Vopseluri speciale pentru radacini

Ia in seama si vospelurile speciale pentru radacini care includ si pensule in unghi pentru o aplicare cat mai usoara. Brandul Clairol ofera o astfel de vopsea cu care in doar 10 minute iti vei acoperi radacinile.

Daca vrei sa fii mai rapida poti folosi creioanele de par in diferite culori pentru acoperirea radacinilor. Culoare se ia destul de repede daca iti freci parul, asa ca nu e recomandat sa folosesti creionul si sa mergi la culcare. Uda putin creionul si aplica-l pe radacini pentru a le camufla.

Prin urmare, daca vrei sa-ti acoperi radacinile poti folosi spray-uri pudra, creioane si vopsele speciale.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

zodia nebunului
  • person

    ""meritam ceva mai bun""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right