Skip to article

50 % reducere - remodelare corporala

50 % reducere - remodelare corporala
Slabeste prin cavitatie!

Spuneti adio kilogramelor in plus! Cavitatia - tratamentul care a revolutionat remodelarea corporala si slabirea in toata lumea este acum si in Romania.

Dupa o iarna geroasa iata ca primele semne ale venirii primaverii - ghioceii - ne fac sa ne uitam mai atente in oglinda! Cu siguranta este timpul sa ne aranjam din nou silueta...

Va invitam sa descoperiti noul aparat Reform Cavitation. Acest aparat foloseste fenomenul fizic cavitatie, care poate diminua definitiv - de la prima sedinta - stratul adipos prin folosirea ultrasunetelor cavitationale de joasa frecventa. Aparatul Reform Cavitation este dezvoltat de o echipa de medici chirurgi plasticieni si cercetatori din lumea medicala, inovand industria beauty din intreaga lume. Cavitatia este completata de presso terapie/sau drenaj limfatic.

Special pentru perioada premergatoare Sfantului Valentin am pregatit o oferta care va poate ajuta sa va remodelati silueta cu un efort bugetar minimal.

Oferta valabila in perioada 6-15 februarie 2009

10sedinte de endermologie/vacuum120RON-program slabire /anticelulitic
10 sedinte vacuum+vibratie-marire bust-(10')-110 RON
8 sedinte presso terapie anticelulitic/drenaj limfatic( 10')-100 RON
8electrostimulari(30`):85 RON
8 electrostimualri fast slim(15'):50 RON
5 electrostimulari +5 fast slim la infrarosii -125RON
5 electrostimulari+5 fast slim+5 vacuum-110 RON
5 presso slim(10')+ 5 vacuum =90 ron
5 fast slim + 5 vacuum + 5 ultrasunete anticelulitice-100RON
1 tratament hidratare faciala -65 RON-masca +ultrasunete faciale+colagen

50 % reducere - remodelare corporala


Ofertele de mai sus sunt valabile in intervalul orar 11-15.00, de luni pana vineri. Daca se achizitioneaza doua pachete, oferta va fi valabila in orice interval orar.

Sedintele de endermologie se pot combina cu succes cu impachetarile la termocuverta sau tunel cu infrarosii, putandu-se opta pentru urmatoarele pachete, care contin impachetari cu tehnologie Gerard:

8 impachetari drenante si de slabire SNELLING - 240RON
8 impachetari cu Paprika - 180RON
8 impachetari cu Fitogel C - 290 RON

Pentru oferta completa va rugam vizitati site-ul nostru www.perfectcontur.ro.

Doriti definitiv sa scapati de grasimea depusa pe gambe, aripioare, pernute la genuchi, coapse cu depuneri adipoase vechi si greu de remodelat sau burta dubla, atunci va propunem sa efectuati sedinte de cavitatie.

Ce este cavitatia?

Exploatand fenomenul fizic al cavitatiei undele de soc formate din ultrasunete de joasa frecventa, produc dezintegrarea(disparitia) celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos.

Cavitatia reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. (Ultrasunetele patrund de la o adancime de cativa milimetri pana la o adancime de 5 cm in pachetul adipos, in functie de energia cu care lucram).

Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai citeva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.

50 % reducere - remodelare corporala


Toata aceasta tehnologie are la baza o observatie foarte simpla, si anume ca, atunci cand un sunet este emis cu o frecventa inalta, poate sa sparga, la distanta, obiecte.

In momentul de fata, acest tip de aparat se poate gasi numai in 5 saloane si clinici de remodelare corporale din Bucuresti

Ce simte clientul in timpul tratamentului?

In timpul tratamentului clientul poate percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala .In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza.Tratamentul este placut si relaxant.

De ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei?

Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.

Pentru perioada imediat urmatoare PerfectContur va propune slabirea ultrarapida cu ultrasunete cavitationale la un tarif de 165RON /TERAPIE! Terapia dureaza 50-60 min si contine slabire cu cavitatie sau endocavitatie si drenaj limfatic executat la Perfectpress. Pentru abonamente pretul se poate diminua cu pana la 35%

Rezultate imediate, dupa o terapie completa (12 sedinte)

scadere in centimetri 7, 8 - 16 cm
spargerea nodulilor celulitici;(garantat)
scaderea unui grad de celulita/ tratament complex.

Beneficii

Prin adancimea la care lucreaza, acesta reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand de asemenea la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele 2-3 sedinte.

Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.

Recomandari

In toate tipurile de celulita - fibroasa, edematoasa, mixta, in orice grad de avansare de la I - IV; in tratarea /ameliorarea obezitatii; reda fermitate pielii.


Va asteptam cu drag,

Telefon Fix: 021/322 32 40; telefon mobil: 0723997163
Web: www.perfectcontur.ro
Mail: office@perfectcontur.ro
Adresa :Strada Octavian Goga nr 6, Bloc M25, Sc3, et2, ap60, interfon 360 zona Piata Unirii


Articole recomandate

Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite! Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite!
O rutină adecvată de îngrijire a părului este fundamentală pentru ca o femeie ori un barbat să-și păstreze o imagine …excelentă. Părul este o parte relevantă a aspectului nostru și ne determină personalitatea și stilul.
Arta ilustrata pe unghii Arta ilustrata pe unghii
Preocuparea doamnelor pentru a avea o manichiură impecabilă, denotă grija pe care o manifestă faţă de sănătata şi aspectul mâinilor. Indiferent de anotimp, mâinile implică o grijă aparte, fiind expuse permanent factorilor externi.
Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea
Alegerea parfumului ideal pentru tine sau o persoana draga poate fi o indatorire complicata. Chiar si descoperirea parfumului tau preferat se poate dovedi o aventura care dureaza chiar si ani buni. Pentru ca alegerile tale sa nu te dezamageasca ulterior, este important sa-ti formezi o idee despre
De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare
Deschiderea unui salon de înfrumusețare implică atât de multe aspecte, încât acestea nu pot fi surprinse nici în câteva pagini. Însă unul dintre cele mai importante aspecte pe care le implică deschiderea unui salon de înfrumusețare
Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare? Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare?
În doar câțiva ani, Coreea a devenit un actor major în lumea întreagă, în ceea ce privește domeniul frumuseții. Și chiar a devenit un gaj de calitate în termeni de eficiență și inovație. O mulțime de femei pasionate de