Skip to article

Alchimie pentru frumusete

Alchimie pentru frumusete
Unele dintre cele mai eficiente produse impotriva depunerilor de grasime sunt uleiurile de remodelare corporala. Acestea sculpteaza corpul si ajuta la reducerea grasimii prin metode naturale.


Se folosesc in special de persoanele care au probleme cu stratul de grasime.

Daca prin presare observati ca stratul este moale inseamna ca este format la supafata din retentie de apa si trebuie sa folositi Uleiul de slabire. Daca in schimb este tare inseamna ca este format din grasime si se recomanda Uleiul de remodelare corporala.

Uleiul se schimba dupa terminarea flaconului cu un altul (ex, ulei slabire, ulei fermitate, ulei relaxare) pentru ca organismul sa nu se obisnuiasca cu ingredientele si produsele sa-si faca efectul in continuare.

Efectele de fermitate, hidratare, stimulare combinate ajuta la reducerea excesului de grasime corporala.

Tonifica mentinand pielea supla si catifelata.

Un produs de acest gen care a castigat, printre altele, The Maxima Award in anul 2005, este Uleiul de remodelare Corporala - Alqvimia. Acesta contine: migdale, nuci de padure, ulei de germeni de grau, ulei de juniper, grapefruit si lamaie, lavanda, fenel si coriandru.

Toate aceste ingrediente activeaza circulatia sanguina la nivel local, lichidifiaza celule grase si contribuie la eliminarea toxinelor prin circuitele organismului.

Compania a fost fondata in secolul trecut in Tortella, un oras micut din Prineii Catalaniei de catre Idili Lizcano. Fondatorul companiei a fost dintotdeauna fascinat de plante si de puritatea naturii, el definind alchimia ca si o stiinta spirituala al carei obiectiv este sa armonizeze, purifice si sa recreeze balanta fiecarui individ.

Alqvimia a fost creata ca o companie integrata total in cadrul naturii, un atelier in cadrul naturii cum I s-a mai spus. Creatorul sau este hotrarat sa arate ca in secolul 21 exista o companie pertfect capabila sa realizeze o afacere deosebit de productiva dupa modelul unei noi economii in care productia nu mai polueaza sau distruge mediul inconjurator.

Articole recomandate

Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite! Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite!
O rutină adecvată de îngrijire a părului este fundamentală pentru ca o femeie ori un barbat să-și păstreze o imagine …excelentă. Părul este o parte relevantă a aspectului nostru și ne determină personalitatea și stilul.
Arta ilustrata pe unghii Arta ilustrata pe unghii
Preocuparea doamnelor pentru a avea o manichiură impecabilă, denotă grija pe care o manifestă faţă de sănătata şi aspectul mâinilor. Indiferent de anotimp, mâinile implică o grijă aparte, fiind expuse permanent factorilor externi.
Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea
Alegerea parfumului ideal pentru tine sau o persoana draga poate fi o indatorire complicata. Chiar si descoperirea parfumului tau preferat se poate dovedi o aventura care dureaza chiar si ani buni. Pentru ca alegerile tale sa nu te dezamageasca ulterior, este important sa-ti formezi o idee despre
De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare
Deschiderea unui salon de înfrumusețare implică atât de multe aspecte, încât acestea nu pot fi surprinse nici în câteva pagini. Însă unul dintre cele mai importante aspecte pe care le implică deschiderea unui salon de înfrumusețare
Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare? Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare?
În doar câțiva ani, Coreea a devenit un actor major în lumea întreagă, în ceea ce privește domeniul frumuseții. Și chiar a devenit un gaj de calitate în termeni de eficiență și inovație. O mulțime de femei pasionate de