Skip to article

Alegerea parfumului potrivit

Alegerea parfumului potrivit
Alegerea unui parfum pare sa fie o sarcina din ce in ce mai grea, pe masura ce producatorii se lupta pentru atentia noastra si incearca din greu sa isi deosebeasca oferta de cea a competitiei.

Cu o asemenea paleta variata, cum putem sti de unde sa incepem atunci cand vrem sa cumparam un parfum?

In mare, toate parfumurile intra in una din sase categorii diferite in functie de notele de varf dominante. Categorii diferite sunt potrivite pentru persoane si ocazii diferite.

Parfumurile lemnoase si pamantesti evoca arome ale padurii si sunt de obicei foarte revigorante. Generatia mai in varsta pare sa aiba o anumita preferinta pentru acestea, si pot fi un cadou ideal.

Parfumurile orientale si aromele puternice condimentate sunt ideale pentru ocazii speciale, dar aveti grija daca vreti sa le oferiti unei persoane pe care nu o cunoasteti prea bine - aceste parfumuri intense pot fi o alegere foarte personala.

Alegerea parfumului potrivit

Cele asa-numite "verzi" sunt mai usoare decat cele Orientale, si sunt mai potrivite pentru o tinuta de zi. Pentru ca sunt mai putin "agresive" cu narile noastre, sunt de asemenea un cadou mai sigur.

Parfumurile moderne "Oceanice" devin din ce in ce mai populare, mai ales in randul tinerelor care apreciaza aromele intense dar adesea neobisnuite, care ne duc instant cu gandul la mare. Evident, acestea sunt alegeri exceptionale in lunile mai calde cand mintea ne fuge la vacanta.

Parfumurile picante cu aroma de fructe sunt de asemenea o alegere buna pentru zilele calduroase de vara, si pot fi alegerea potrivita pentru o femeie care vrea sa poarte ceva cu note de baza traditionale dar putin mai diferite de clasicele parfumuri florale.

In cele din urma, clasicele arome florale sunt potrivite pentru aproape toata lumea si la orice ocazie. Dar aveti grija cu brandurile mai ieftine - parfumurile din aceasta grupa, cea mai feminina dintre ele, merg cel mai bine cand ingredientele folosite sunt de inalta calitate. Asta inseamna ca brandurile mai ieftine vor mirosi exact asa.

In cele din urma, alegerea unui parfum este o alegere foarte personala si multe femei prefera sa ramana la ceea ce cunosc si cumpara acelasi produs an dupa an. Dar daca vei incerca parfumuri diferite din acelasi grup din care face parte parfumul tau preferat, s-ar putea sa descoperi o noua pasiune.

Articole recomandate

Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite! Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite!
O rutină adecvată de îngrijire a părului este fundamentală pentru ca o femeie ori un barbat să-și păstreze o imagine …excelentă. Părul este o parte relevantă a aspectului nostru și ne determină personalitatea și stilul.
Arta ilustrata pe unghii Arta ilustrata pe unghii
Preocuparea doamnelor pentru a avea o manichiură impecabilă, denotă grija pe care o manifestă faţă de sănătata şi aspectul mâinilor. Indiferent de anotimp, mâinile implică o grijă aparte, fiind expuse permanent factorilor externi.
Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea
Alegerea parfumului ideal pentru tine sau o persoana draga poate fi o indatorire complicata. Chiar si descoperirea parfumului tau preferat se poate dovedi o aventura care dureaza chiar si ani buni. Pentru ca alegerile tale sa nu te dezamageasca ulterior, este important sa-ti formezi o idee despre
De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare
Deschiderea unui salon de înfrumusețare implică atât de multe aspecte, încât acestea nu pot fi surprinse nici în câteva pagini. Însă unul dintre cele mai importante aspecte pe care le implică deschiderea unui salon de înfrumusețare
Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare? Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare?
În doar câțiva ani, Coreea a devenit un actor major în lumea întreagă, în ceea ce privește domeniul frumuseții. Și chiar a devenit un gaj de calitate în termeni de eficiență și inovație. O mulțime de femei pasionate de