Cea mai bine vanduta crema pentru maini din Romania, intr-un nou ambalaj

Cea mai bine vanduta crema pentru maini din Romania, intr-un nou ambalaj
  calendar_month        
Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, a schimbat ambalajul Cremei pentru maini cu Glicerina, unul dintre cele mai cautate produse in sezonul rece.

Crema reda supletea si aspectul natural mainilor deshidratate, supuse zilnic actiunii factorilor de mediu si agentilor de curatare.

Crema pentru maini cu glicerina Farmec este un produs cu un raport excelent calitate-pret, care a castigat increderea romancelor si se mentine in preferintele lor de 30 de ani; acest fapt este confirmat si de datele Nielsen, crema fiind numarul unu pe segmentul produselor de ingrijire a mainilor in 2009, ca volum de vanzari declara Ioana Borza, Marketing Manager Farmec Cluj-Napoca. Nu am intervenit in formula, am modificat in schimb design-ul, pentru a aduce o improspatare produsului, in linie cu alte produse ale gamei care au fost reinnoite.

56689.jpg

Cu un continut bogat in uleiuri naturale si Glicerina, crema hidrateaza si catifeleaza pielea deshidratata a mainilor, redandu-i frumusetea. Pentru un tratament intens si rezultate rapide, poate fi utilizata, o data pe saptamana, pentru impachetarea mainilor, in asa fel incat principiile active sa fie absorbite in intregime de piele.

Produsul este disponibil in farmacii, retelele de retail si in magazinele traditionale, la pretul recomandat de 8 lei.

Recomandari