Cicatricile pot fi indepartate fara pansament, fara rana, fara durere

Cicatricile pot fi indepartate fara pansament, fara rana, fara durere
  calendar_month        
Tehnologia Fraxel de recontructie a pielii trateaza cicatricile vechi cum ar fi cele de acnee, de operatii sau accidente, potrivit specialistilor DermaStyle


Un ten ingrijit este o adevarata carte de vizita, in prezent putand fi obtinut si fara ajutorul bisturiului, prin tehnologii non-invazive, de tipul laserului Fraxel, care permite ca tesutul deteriorat sa fie reparat prin generarea de celule noi, potrivit doamnei doctor Mihaela Leventer, medic specialist DermaStyle.

Tratamentul cu laserul Fraxel este bazat pe lumina fractionata, aplicata la nivelul pielii si consta in producerea unor tunele extrem de fine in interiorul partii profunde a pielii. Suprafata epidermului este strabatuta de lumina si ajunge la nivelul de derm unde se produce o coagulare a structurilor si o contractie a tesuturilor. Prin modificarea in profunzime a dermului, tesutul deteriorat este reparat prin generarea de celule noi, iar structura pielii este imbunatatita.

Acest laser care regenereaza pielea este indicat in cicatrici atrofice, melasma si vergeturi, cicatrici de acnee sau de varsat de vant. Suprafata cutanata obtinuta este intinerita, uniform colorata, proaspata, procedura fiind totodata o alternativa de succes a lifting-ului facial, declara doamna doctor Mihaela Leventer, medic specialist, fondator DermaStyle.

In urma tratamentului cu Fraxel, rezultatele sunt vizibile intr-o luna iar cicatrizarea este rapida, uneori chiar imediata.

56835.jpgStimularea cresterii cutanate cu ajutorul luminii laser fractionata este una dintre cele mai folosite proceduri in prezent la nivel global. Laserul Fraxel foloseste un manunchi de raze luminoase dintr-un fascicul fractionat care patrunde prin piele si produce microzone de incalzire termica sub forma unor coloane fierbinti, asemanatoare unor ace virtuale extrem de fine. Esesutul neincalzit din jurul zonei tratate se contracta instantaneu si celulele cutanate stem sunt stimulate. incepe astfel un proces fiziologic de regenerare cutanata prin formarea de celule noi care repara punct cu punct tesatura cutanata deteriorata, declara doamna doctor Mihaela Leventer, medic specialist DermaStyle.

Potrivit doctor Leventer, imbunatatirea se produce in ritmul natural de viata al celulelor pielii, adica un rand nou de celule la 30 de zile. De aceea se recomanda ca tratamentul sa fie facut intr-un ritm lunar. Deoarece la o sedinta se trateaza doar 20% din suprafata scanata de laser, sunt necesare de la 4 pana la 6 tratamente pe o cura terapeutica. Procesul de imbunatatire dupa tratamentul cu laserul Fraxel se prelungeste inertial inca un an si jumatate dupa ultima sedinta.
DermaStyle este una dintre cele mai moderne si apreciate clinici private de dermatologie cosmetica si chirurgicala si singurul centru de acest tip dotat cu sali de operatie complet utilate, stationar pentru recuperare postoperatorie, aparatura moderna de diagnostic, numeroase lasere si alte aparate terapeutice si de recuperare.

In anul 1996 DermaStyle efectua primul implant de par si primele tratamente de peeling. in 1998, medicii acestei clinici foloseau laser Alexandrit, iar din 2000 Dermastyle a adoptat pentru prima data in Romania, tehnologia cu lumina intens pulsata. Totodata, clinica are cea mai importanta cazuistica de tratament in cazul transpiratiei excesive si este prima care a utilizat toxina botulinica in acest scop si care a efectuat interventia chirurgicala de aspirare a glandelor sudoripare. Dermastyle este singura clinica din tara in care se folosesc echipamente de inalta performanta ca: Fraxel, Accent, Duolith, UVB - banda ingusta, IPL, Nd-Yag, Q-switched, criostat.
Din 2006, la clinica se opereaza cancerele de piele prin metoda Mohs.Echipa DermaStyle este alcatuita din 10 medici care profeseaza in trei domenii distincte: dermatologie, anatomopatologie, chirurgie plastica si ATI. Acestia, condusi de doamna dr. Mihaela Leventer, lucreaza la cel mai inalt nivel cu ajutorul unei tehnici de varf, participa periodic la cursuri internationale de pregatire si sunt membrii activi ai Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala, precum si ai unor prestigioase societati internationale.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

poza mea
  • person

    "cand ai 10 pasi de facut, 9 pasi sunt jumatatea drumului.(proverb chinez)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right