Skip to article

Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare?

Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare?
În doar câțiva ani, Coreea a devenit un actor major în lumea întreagă, în ceea ce privește domeniul frumuseții. Și chiar a devenit un gaj de calitate în termeni de eficiență și inovație.

O mulțime de femei pasionate de domeniul frumuseții au descoperit produsele minunate coreene pentru îngrijirea pielii sau chiar au adoptat rutina de îngrijire a pielii in 5, 7, 10 sau 12 etape. 

De ce cosmetice coreene? 

Femeile de origine coreeană sunt foarte atente la aspectul lor și acordă în general o atenție specială îngrijirii pielii. Cum se explică însă acest succes mondial?

Ingrediente unice

Unul din principalele motive pentru care produsele cosmetice coreene sunt atât de populare, este fără doar și poate ingredientele nobile, premium sau unice pe care le folosesc. Ingredientele folosite și de cosmeticele DD ‘ELL sunt naturale. Aici intră Probioticele Bifida, Ceai Verde, Propolis, extract de Tamanu, extracte de semințe de Chia, Centenella Asiatica și așa mai departe.

Inovații mereu și mereu

Firmele mari și cunoscute testează și încearcă mereu diverse produse sau ingrediente pentru a găsi rețeta miracol pentru o piele perfectă. Combină în același timp o tehnologie de vârf cu cele mai ancestrale cunoștințe pentru a crea produse excelente pentru îngrijirea pielii. Nu e de mirare deci că au devenit cei mai apreciați producători de cosmetice din lumea întreagă.

Aceștia s-au remarcat prin producerea unor BB Cream-uri de excepție, a unor măștile cu vitamina C sau cu acid hialuronic produse foarte eficiente pentru ingrijirea tenului matur sau obosit. 

Ameliorarea pielii pe termen lung 

Majoritatea produselor cosmetice coreene sunt optimizate pentru a obține rezultate pozitive pe termen lung. Frumusețea pielii este generată de modul de acțiune a produselor. Acestea nu se concentrează doar asupra stratului exterior, ci mai degrabă, asupra țesuturilor dermice inferoare.  Produsele coreene sunt active timp îndelungat după aplicare hrănind și hidratând epiderma, iar acesta este unul dintre secretele pentru rezultatele deosebite.

Ingrediente biologice

Mărcile de cosmetice coreene DD'ELL&Dr. Jecori folosesc tehnologie modernă și inovatoare. Sunt inspirate de natură, respectă mediul și animalele de aceea acționea lor este blândă, dar eficientă. Acestea pot fi utilizate pe termen lung, susținând sănătatea pielii. Nu produc iritații, alergii și nu au alte efecte secundare.

Cel mai bun raport calitate/preț

Cosmeticele coreene sunt alegeri geniale pe termen lung. Raportul calitate-preţ și eficiența ridicată a acestora sunt două aspecte importante de care se vor bucura utilizatorii ce doresc să beneficieze de îngrijire optimă.

Articole recomandate

Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare? Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare?
În doar câțiva ani, Coreea a devenit un actor major în lumea întreagă, în ceea ce privește domeniul frumuseții. Și chiar a devenit un gaj de calitate în termeni de eficiență și inovație. O mulțime de femei pasionate de
Manichiura perfecta acasa sau la salon Manichiura perfecta acasa sau la salon
Cui nu ii place sa aiba manichiura perfecta zi de zi? Pentru ca acest vis sa devina realitate, avem acum la indemana ojele semipermanente si toate accesoriile necesare pentru manichiura de top. Pe langa base coat, top coat si ojele colorate, un instrument de baza este lampa pentru manichiura si
Afla care sunt cele mai noi tendinte in manichiura semipermanenta Afla care sunt cele mai noi tendinte in manichiura semipermanenta
Îți place să fii la curent cu cele mai noi tendințe de modă și frumusețe? Chiar dacă nu e așa, există șansa să îți placă din când în când să experimentezi cu propriul stil și ce modalitate mai
De ce este bine sa pui ceapa in sampon! Sigur vei ramane uimit de efectele sale De ce este bine sa pui ceapa in sampon! Sigur vei ramane uimit de efectele sale
Ceapa este o leguma bogata in vitamine, minerale si antioxidanti, motiv pentru care este considerata un aliment plin de proprietati benefice pentru sanatatea organismului nostru. Este insa adevărat că este și un ingredient ideal pentru îngrijirea părului nostru?
3 produse naturale care te vor ajuta sa te bronzezi repede si uniform 3 produse naturale care te vor ajuta sa te bronzezi repede si uniform
Orice femeie isi doreste un bronz cat mai perfect pe perioada verii. Din lipsa de timp, multe dintre reprezentantele sexului frumos aleg produse cosmetice din magazinele specializate. Totusi, daca vrei un bronz rapid si uniform ai la indemana si cateva produse naturale, pe care le poti gasi chiar