La Baneasa Shopping City, vara este dedicata frumusetii si sanatatii

La Baneasa Shopping City, vara este dedicata frumusetii si sanatatii
  calendar_month        
Baneasa Shopping City continua seria weekend-urilor speciale dedicate frumusetii si sanatatii in care shopping-ul se va transforma in adevarate sesiuni de intretinere personala.

In acest weekend 23 - 24 iulie, incepand cu orele 13:00, in Baneasa Shopping City vor avea loc prezentari de produse profesionale, demonstratii si discutii libere, in care vom afla cum ne putem mentine sanatosi adoptand un mod de viata corect si echilibrat.

Specialisti reputati va vor dezvalui tot ceea ce trebuie sa stiti despre e-urile din alimente, remodelare corporala, anti-aging, estetica medicala intr-un weekend dedicat sanatatii.

Pentru a avea un corp sanatos este esential modul in care ne hranim, miscarea si hidratarea. Florentina Opris si Dana Savuica ne vor impartasi din secretele pe care le adopta pentru un astfel de stil de viata.

Medicii specialisti ai clinicii Acibadem din Turcia vor fi prezenti in centrul comercial cu sfaturi practice si utile tuturor.

57088.jpgAcibadem este un "centru de excelenta in sanatate" din Turcia, care ofera acum si in Romania cele mai performante servicii din medicina, precum tratamentul tumorilor sau leziunilor aflate in orice parte a corpului, utilizand tehnologia de imagisitica robotizata numita CYBERKNIFE.

In aceasta vara, in perioada 16 iulie - 7 august, Baneasa Shopping City va propune o serie de weekend-uri speciale dedicate frumusetii si sanatatii. Invitatii nostri speciali se vor afla in centrul comercial intre orele 13:00-20:00, pentru a va dezvalui trucuri de frumusete, sanatate, nutritie si sport.

Primul weekend, a fost dedicat frumusetii, iar specialistii, precum Dana Savuica, Dana Sota, Geta Voinea, Luana Ibaka, au prezentat cele mai noi tendinte si ponturi din machiaj si coafura, al doilea weekend este dedicat sanatatii.

Va asteptam in Baneasa Shopping City, pentru a petrece impreuna o vara a frumusetii si sanatatii!

Parteneri: Help Net, Yves Rocher, The Body Shop, German Dentist, Sensi Blu, Optiplaza, Medicover, Acibadem
Recomandari