Lasa-te purtata pe aripile imaginatiei cu Only Imagine... noul parfum de la AVON

Lasa-te purtata pe aripile imaginatiei cu Only Imagine... noul parfum de la AVON
  calendar_month        
AVON iti indeplineste visul de a simti bucuria fiecarei clipe! Aroma de mar proaspat a parfumului Only Imagine... iti va insufla un aer romantic si o doza de optimism.

Traim intr-o lume frumoasa, care merita sa fie savurata. Cu siguranta iti doresti sa gasesti ingredientele cheie pentru a-ti pune in evidenta frumusetea si feminitatea.

Only Imagine... este un parfum pentru femeile ca tine, indragostite de viata, care se simt tinere prin orice experienta pe care o au si pot transforma lucrurile simple din viata lor in unele pline de emotie, energie si culoare.

AVON revolutioneaza industria parfumurilor prin introducerea unui element cheie in compozitia parfumului Only Imagine.... e extractul 100% natural de mar verde, folosit pentru prima data in compozitia unui parfum.

Aroma floral-fructata a parfumului iti va pune in valoare feminitatea si vei simti vibratia naturii la orice pas. Parfumul a fost obtinut din esente principale de mar verde, violeta si mosc, care in combinatie cu notele de zmeura, bujor si lemn de santal iti vor intensifica senzualitatea si feminitatea.

Parfumul a fost creat de Pierre Negrin, parfumierul casei de parfumuri Firmenich.

Fiecare parfum pe care il lanseaza reflecta o viziune de-a sa: Cand creez pentru AVON, imi imaginez ca fiecare dintre creatiile mele poate inspira dorintele s visurile personale, in fiecare zi. Prin crearea Only Imagine..., el te invita sa iti pui in valoare feminitatea si sa simti constant energia tineretii: Acest parfum a fost inspirat de ideea unei calatorii prin care ordinarul devine extraordinar, spune creatorul.

Parfumul Only Imagine... va fi disponibil din luna aprilie a anului 2013 si poate fi comandat prin intermediul Reprezentantilor Avon.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right