Skip to article

Pete, cicatrici: cum le camuflezi prin machiaj?

Pete, cicatrici: cum le camuflezi prin machiaj? Pete, cicatrici: cum le camuflezi prin machiaj?
Descopera trucurile de camuflare a petelor, cicatricilor si altor urme de la nivelul fetei cu ajutorul machiajului!

Exista diferite metode de a estompa cicatricile si petele, mai ales pe cele lasate de acnee. Peeling chimic, microdermabraziune, laser, iar dermatologii si esteticienii iti pot propune si ei alte metode pentru a le estompa. Ai multe solutii la indemana, asadar mergi si consulta un specialist!

Dar daca nu ai inca timp sau bani pentru a te lasa pe mana profesionistilor, machiajul este solutia potrivita pentru camuflarea defectelor de pe chip.

Inainte de a veni cu machiajul propriu-zis, este important sa te hidratezi. Exista creme speciale pentru atenuarea aspectului dur al cicatricilor si petelor, care se gasesc in farmacii.

Daca trebuie sa camuflezi aceste defecte, alege un fond de ten care sa arate totusi natural. Mai multe marci propun game specifice de acoperire a imperfectiunilor: Avene, Vichy, Estee Lauder, Clinique.

Alaturi de fondul de ten, ceilalti aliati in lupta cu cicatricile si petele sunt anticearcanul si corectorul.

Anticearcanul poate fi folosit cu succes pentru camuflarea cicatricilor, egalizand suprafata pielii cu ajutorul produsului.

In ceea ce priveste corectorul de ten, acesta este util pentru mascarea culorii. Pentru cicatricile si petele care bat in violet se va folosi un corector galben. Acestea sunt culori complementare, ceea ce inseamna ca se neutralizeaza, iar finalul va fi unul cat se poate de natural.

Articole recomandate

Look de vara: 5 idei de make up super HOT Look de vara: 5 idei de make up super HOT
Machiaj hot si sexy, in orice anotimp - este motto-ul pe care ar trebui sa il urmezi in fiecare zi! Indiferent de modul in care vremea caniculara se incapataneaza sa iti distruga machiajul, sa iti pleosteasca parul si sa iti ofere un un chip istovit si lipsit de vitalitate, ai toate armele pentru a
5 dezastre care iti pot afecta pielea vara. Ce remedii au efect imediat! 5 dezastre care iti pot afecta pielea vara. Ce remedii au efect imediat!
Pielea este cel mai mare organ al corpului si reuseste sa se adapteze excelent la schimbarile de temperatura sau umezeala. Cu toate acestea, in timpul verii ea este mai sensibila si mai vulnerabila ca niciodata, odata din cauza expunerii la soare, iar a doua oara din cauza factorilor care se