Skip to article

Premiera in Romania - In sfarsit, s-a lansat laserul care inlocuieste cu succes liposuctia!

Premiera in Romania - In sfarsit, s-a lansat laserul care inlocuieste cu succes liposuctia!
La aniversarea a cinci 5 ani de activitate, cabinet Dr Laura Anca a lansat oficial la Timișoara Sculpsure de la Cynosure, singurul laser din Romania, al 5 lea din Europa, care reușește să înlocuiască cu succes liposucția pe zone pentru grăsimea localizată și să îndepărteze 2-4 cm de țesut adipos într-o singură ședință de 25 de minute!   

Cu toții ne dorim cele mai bune rezultate când vine vorba despre fermitatea si tonifierea corpului nostru. Iar dacă s-ar putea într-un timp cat mai scurt si cu cat mai putin efort posibil, atunci ar fi perfect! Pornind de la această premisă, cei de la Cynosure au produs minunea numită SculpSure.Vorbim despre un laser non-invaziv, care în doar cateva minute sculptează zonele noastre cu probleme.

Tehnologia face parte din topul tratamentelor de lipoliza de ultimă oră, non-invazive,dintre care amintim Cool Sculpting, Thermage, Ultrashape și Zero. Tratamentelenon invazive includ lasere pe bază de lumină, cu ultrasunete și de congelare,iar SculpSure este cel mai nou din categoria cu laser pe bază de lumină. SculpSure topește grăsimea în mai puțin de 25 minute, fără durere și fără efecte adverse.

„Este ideal pentru flancurile și zona abdomenului, (zone în care se poate localizaușor grăsimea). SculpSure este cu laser hiper termic și reduce grăsimea în 4-6 săptămâni, organismul eliminând în mod natural celulele adipoase perturbate. Pacienții sunt capabili să-și reia activitățile de zi cu zi, imediat după aceea, așa că este de fapt o opțiune legitimă de tratament pentru topirea grăsimii”, spune Dr. Laura Anca, medic dermatolog și specialist în estetică.

Cum funcționează?

"SculpSureare 4 aplicatoare care se atașează pe piele cu ajutorul unor curele. Folosind lasere, celulele adipoase sunt vătămate  la câțiva centimetri sub suprafața pielii, fără a deteriora pielea. De-a lungul următoarelor câteva săptămâni propriul sistem imunitar al pacientului, elimină grăsimea localizată. Până la 24% din celulele adipoase sunt distruse în zona de tratament cu doar o singură procedură de 25 de minute", adaugă Dr. Laura Anca.  

24% este foarte mult, iar asta se întâmplă doar într-o singură sesiune. Cu mai multe sesiuni, veți vedea rezultate mai bune.

"În timp ce majoritatea paciențilorsunt supuși doar la o singură procedură, unii pacienți pot alege să trateze aceeașizonă din nou pentru a distruge chiar mai multă grăsime. Tratamentele pot ajuta pacienții să atingă aspectul final sculptat fără probleme, fără intervenții chirurgicale sau de nefuncționare ", explică Dr. Laura Anca.

Este pentru tine?

"Conturarea corpului nu este unînlocuitor pentru o dietă sănătoasă. SculpSure ne permite remodelarea corpului și reconturarea proeminențelor supărătoare, cu toatea cestea, nu împiedică creșterea în greutatea pacienților după aceea. Celulele de grăsime nu se multiplică în același mod în care alte celule din organism o fac. În cazul în care o zonă este tratată cu lipoaspirație sau SculpSure, unele celule adipoase sunt distruse, iar corpul este remodelat.

Recomandări pentru rezultate optime

După urmarea procedurii, pacienții trebuie să bea multă apă, pentru a ajuta la eliminarea celulelor adipoase.

Articole recomandate

Riduri? Solutia pentru un ten luminos si tanar Riduri? Solutia pentru un ten luminos si tanar
Razele de soare, praful si alti factori de mediu pot afecta luminozitatea tenului si contribui la accentuarea ridurilor. Peptidele si hidrocolizii naturali se numara printre aliatii cei mai eficienti in a combate efectele acestor factori prin actiunea lor asupra tenului. Efectul? Un ten luminos, cu
Blondul californian, must-have in aceasta vara! Blondul californian, must-have in aceasta vara!
Ce se poartă vara aceasta în materie de păr? Despre culori, tehnici de vopsire și produse de îngrijire și protecție solară, ne vorbește Mihaela Maftei, specialistul Happy Hours. „Dacă ne referim la culori, aș spune să purtăm
Noile colectii de cosmetice: dezinfectantul, alaturi de lotiuni pentru plaja Noile colectii de cosmetice: dezinfectantul, alaturi de lotiuni pentru plaja
Primul și singurul brand autohton de produse cosmetice și terapeutice îmbogățite cu apă salină și nămol sapropelic din lacul Techirghiol și-a adaptat linia de producție și a început să fabrice, aici, în România,
Epilarea nu mai are secrete nici pentru barbati Epilarea nu mai are secrete nici pentru barbati
Epilarea laser este o metoda rapidă, prin care se îndepărtează definitiv părul inestetic din orice zonă a corpului. Tratamentul de epilare definitivă este o procedură sigură, eficientă, comodă şi nedureroasă . Nu e de mirare că
5 reguli sa incetinesti natural imbatranirea 5 reguli sa incetinesti natural imbatranirea
“Batranete, haine grele”, asa spune o vorba din popor. Ti-ar placea, insa, sa descoperi elixirul tineretii fara batranete? Iata 5 modalitati sa incetinesti natural imbatranirea si sa te poti bucura de viata pana la varste inaintate. Regula 1. Mananca sanatos Acest lucru presupune: