Tehnologia inovatoare pentru o piele vizibil mai frumoasa si mai sanatoasa

Tehnologia inovatoare pentru o piele vizibil mai frumoasa si mai sanatoasa
  calendar_month        
Gelurile crema de dus Dove au oferit intotdeauna performante excelente in ingrijirea pielii. In 2010 Dove a lansat o gama inovatoare de geluri crema de dus cu tehnologia Nutrium Moisture™.


Dove Visible Care cu Nutrium Moisture™ se bazeaza pe o tehnologie inovatoare ce reface si fortifica bariera de protectie a pielii, pentru o piele mai frumoasa, cu un aspect mai sanatos.


Dupa 10 ani de cercetari, testele realizate de institute de cercetare independente, precum si testele realizate de expertii Dove si de consumatori au dovedit ca in urma folosirii zilnice, gelurile de dus Dove Visible Care cu Nutrium Moisture™ ofera o piele mai fina si mai catifelata in doar 7 zile si o piele remarcabil mai frumoasa in doar 3 saptamani.


Specialistii Dove au creat o combinatie unica de lipide si glicerina ce poate fi absorbita in totalitate de piele chiar din timpul dusului. Noua tehnologie imbunatateste aspectul pielii, o hidrateaza si o repara.


Combinatie unica de lipide si glicerina actioneaza asupra pielii tale in doua feluri: mai intai ca un tampon pentru pierderea de lipide in timp ce curate pielea, apoi fortifiaza si repara pielea.


Pentru o piele din ce in ce mai frumoasa si o experienta unica incearca noul Dove VisibleCare!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Recunos. Sunt prost !
  • person

    "nimic nu este intamplator"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right