Masca naturala de fata cu colagen natural pentru indepartarea celulelor moarte ale pielii. Te intinereste instant

Masca naturala de fata cu colagen natural pentru indepartarea celulelor moarte ale pielii. Te intinereste instant
  calendar_month   update 03 Oct 2023, ora: 08:55      
Dacă ai peste 40 de ani și îți dorești un remediu de casă care să te ajute să obții colagen natural, să elimini celulele moarte, te afli în locul potrivit, pentru că noi știm rețeta unei măști naturale pentru față care te va impresiona prin rezultatele sale.

Ingredientele din bucătărie care ne vor ajuta să obținem colagen natural și să eliminăm celulele moarte ale pielii la 40 de ani

Albușul de ou: Albușul de ou este cunoscut pentru capacitatea sa de a strânge și tonifia pielea, ceea ce ajută la reducerea apariției ridurilor și a liniilor fine.
Gel de aloe vera: Aloe vera este un hidratant natural care calmează pielea, o hidratează și promovează producția naturală de colagen.
Ulei de măsline: Bogat în antioxidanți și acizi grași sănătoși, uleiul de măsline hrănește și înmoaie pielea, oferind o strălucire tinerească.
Zahăr: Zahărul acționează ca un exfoliant delicat, eliminând celulele moarte ale pielii și dezvăluind un ten proaspăt și radiant.

Instrucțiuni:
Pentru a face această mască de întinerire, veți avea nevoie de un albuș de ou, două linguri de gel de aloe vera, o lingură de ulei de măsline și o lingură de zahăr.
Într-un castron mic, bateți albușul de ou până devine spumos. Apoi adăugați gelul de aloe vera, uleiul de măsline și zahărul. Amestecați toate ingredientele până când se formează o pastă omogenă.
Înainte de a aplica masca, asigurați-vă că fața este curată și fără machiaj.
Cum se utilizează:
Folosind degetele curate sau o pensulă de machiaj, aplicați masca în mod uniform pe față, evitând zona ochilor și a buzelor.
Lăsați masca să stea pe față timp de 15-20 de minute. În acest timp, vă puteți relaxa și vă puteți bucura de un moment de autoîngrijire.
După ce masca și-a făcut magia, clătiți-vă fața cu apă călduță și asigurați-vă că o îndepărtați complet. Puteți folosi o cârpă moale pentru a vă ajuta să îndepărtați orice reziduu.
Pentru rezultate optime, aplicați crema hidratantă preferată după mască.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cand crezi ca nu mai ai putere ......
  • person

    "cand vrei sa faci ceva ,fa-l nu te mai gandi la nimic ,viata e scurta"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right