5 produse IMAR Skin indispensabile in trusa ta daca vrei sa ai un ten frumos pentru mai mult timp

5 produse IMAR Skin indispensabile in trusa ta daca vrei sa ai un ten frumos pentru mai mult timp
  calendar_month     photo_cameraunsplash.com    
Se spune că felul în care ai grijă de tenul tău în adolescență spune multe despre cum va arăta acesta la bătrânețe. În cea mai mare parte afirmația este adevărată, pentru că experiențele pe care le trăim sunt scrise nu doar în conștiința noastră, ci și în propria piele. Dacă vă doriți să îmbătrâniți frumos, iar tenul să arate sănătos chiar și cu trecerea timpului, iată care sunt top 5 produse IMAR Skin pe care ar trebui să le includeți în rutina zilnică.

Pro Retinol cremă pentru estomparea imperfecțiunilor

Retinolul este unul dintre produsele care nu ar trebui să lipsească din rutina zilnică, iar o crema cu retinol pentru fata poate fi folosită în orice moment al vieții, începând cu adolescența. Retinoizii ajută la regenerare celulară, iar efectul este blând asupra pielii, ajutând la estomparea imperfecțiunilor sau a asperităților de la nivelul tenului.

Cremă în funcție de tipul tenului

Și serurile, dar și cremele, necesită o atenție sporită atunci când sunt alese. Există creme pentru ten gras, creme pentru ten uscat sau pentru ten mixt ori normal. Diferența dintre acestea constă în faptul că produsele conțin anumite ingrediente active care ajută tenul, evitându-se astfel situațiile în care pot apărea efecte nedorite.

Collagen Boosters Essential pentru o îngrijire completă

Dacă vreți să vă bucurați de îngrijire, dar și de un răsfăț pentru piele, atunci setul Collagen Boosters Essential este o alegere perfectă. În acest set găsiți un ulei pentru ten cu colagen, un spray pentru tonifiere facială, iar dacă sunteți în căutarea unei creme anti-aging Collagen Booster este o cremă cu dipeptide și colagen lichid care ajută la diminuarea ridurilor și la netezirea tenului.

Russian Doll- apă micelară și tonică

Aspectul sănătos al pielii vine mai ales din îngrijirea specifică, fiind nevoie de o apă micelară care să curețe blând suprafața tenului. Russian Doll este un produs care nu produce iritații și care conferă tenului o strălucire aparte, grație caviarului și metalelor prețioase conținute.

L’absolu hyal- ser cu acid hialuronic IMAR Skin

Acidul hialuronic este un acid ideal pentru îngrijirea tenului deoarece acesta pătrunde cu ușurință în structura pielii, hidratând-o și netezind-o din profunzime grație texturii sale lejere. În același timp acidul hialuronic poate stimula producția de colagen, un alt ingredient care ajută la menținerea pielii ferme, cu aspect tânăr.Rutina de îngrijire a tenului ar trebui să includă măcar aceste produse, însă lista poate fi extinsă. Este important să știți care este tipul dumneavoastră de ten și să adaptați rutina în funcție de cerințele acestuia. Doar astfel produsele de îngrijire vor îmbunătăți targetat aspectul pielii și vor contribui la ameliorarea unor probleme specifice cu care tenul se poate confrunta.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Doar o gustarica
  • person

    "e pacat sa se scoale cineva flamand de la masa. (lupescu)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right