Iata cat de usor poti avea dinti noi intr-o singura zi. Procedura care readuce zambetele pe chipurile oamenilor

Iata cat de usor poti avea dinti noi intr-o singura zi. Procedura care readuce zambetele pe chipurile oamenilor
  calendar_month        
Astăzi, stomatologia modernă te ajută să te bucuri de o dantură frumoasă și complet funcțională, într-o singură zi. Medicii stomatologi îți propun o soluție sigură, de lungă durată, pentru ca tu să întâmpini fiecare moment al vieții cu zâmbetul pe buze. Cu sprijinul tehnologiilor moderne și al procedurilor revoluționare utilizate, în prezent, poți pleca din clinica dentară cu dinți ficși în aceeași zi.

Iată cum poți avea din nou dantura fixă și zâmbetul dorit.

Poți obține acum o dantură perfectă în doar 24 de ore, în condiții de siguranță și în deplin confort. Tot ce trebuie să faci este să te prezinți la un consult de specialitate, unde stomatologul îți va analiza situația dentară. De aici, specialiștii îți vor propune un tratament personalizat, potrivit nevoilor tale, unde vei afla care sunt etapele acestuia, durata și costul total ale terapiei dentare propuse.

Cu toții știm bine cât de important este timpul pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, procedurile moderne te vor ajuta să-ți rezolvi problemele stomatologice într-un timp scurt și să zâmbești fără rețineri.

După consultația inițială, intervenția cu implant dentar se realizează într-o singură vizită, în cadrul căreia medicii stomatologi cu specializarea în chirurgie realizează extracțiile dentare necesare, refac volumul osos și inserează implanturile dentare. La doar 24 de ore după procedură se montează lucrarea protetică provizorie, care cuprinde dinții ficși, pe care o vei purta timp de 6 luni pentru osteointegrarea implantului. După această perioadă de vindecare, primești lucrarea protetică finală de care te vei bucura întreaga viață.

Ce este un implant dentar

Potrivit Healthline, implanturile dentare sunt rădăcini artificiale, formate din șuruburi din titan care se plasează chirurgical în osul maxilar sau mandibular. Pentru ca un implant dentar să fie reușit este nevoie ca osul, unde se inserează șurubul, să fie complet funcțional. În cazul în care este nevoie de completarea osului, medicii chirurgi realizează adiția osoasă.

Cum poți beneficia de dinți ficși într-o singură zi

Ei bine, oricine poate obține o dantură sănătoasă și complet funcțională în doar 24 de ore, indiferent de afecțiunile dentare cu care se confruntă. Această soluție se adresează persoanelor fără dinți, celor cu dinți care nu mai pot fi salvați prin intermediul altor tratamente stomatologice sau acelora care poartă proteze mobile și își doresc să aibă din nou o dantură fixă.

La ce trebuie să fii atent dacă ai implant dentar

În perioada de vindecare este important să iei toate medicamentele recomandate de medicul stomatolog. De asemenea, pentru o osteointegrare corectă a implantului dentar trebuie să fii atent la alimentele pe care le consumi, iar acestea este bine să fie cât mai moi, lichide și semilichide. Totodată, acordă o atenție sporită și igienei orale, deoarece în perioada de vindecare, cavitatea orală trebuie să fie cât mai curată, pentru a preveni infecțiile.

În final, medicul stomatolog îți recomandă să vizitezi regulat cabinetul dentar, pentru a te asigura că locul în care a fost inserat implantul dentar s-a vindecat corect, iar coroana dentară atașată acestuia este perfect funcțională și estetică.

O ședință de tratament cu implant dentar durează mult mai puțin decât ai crede și îți oferă numeroase beneficii pe termen lung: o dantură fixă, reluarea vieții sociale în timp record, poți mânca orice îți dorești fără disconfortul unei proteze mobile și vei îmbrățișa fiecare moment al vieții cu zâmbetul pe buze.

Recomandari