Masti de fata cu rozmarin care indeparteaza rapid ridurile profunde

Masti de fata cu rozmarin care indeparteaza rapid ridurile profunde
  calendar_month        
Rozmarinul este una dintre cele mai renumite plante medicinale pentru îngrijirea pielii; are mai multe beneficii, atât pentru sănătatea ta, cât și pentru pielea ta; daca vrei sa profiti si tu de beneficiile acestui ingredient, iti prezentam cateva masti de fata care ajuta la eliminarea ridurilor.

Rozmarinul are multiple beneficii pentru piele:

Are proprietăți antiinflamatorii, este un tratament excelent pentru răni și alopecie. În ceea ce privește pielea, acționează în principal ca:

-Antioxidant: capacitatea sa antioxidantă este foarte asemănătoare cu cea a vitaminei E și inhibă radicalii liberi, împiedicând procesul oxidativ al pielii.

-Hidratant: menține pielea hidratată pentru mai mult timp.

-Generator natural de colagen: rozmarinul crește elasticitatea pielii, ceea ce determină o schimbare considerabilă a aspectului ridurilor și pliurilor.

-Protecție solară: În mod similar, această plantă are rolul de a proteja pielea de razele UV, reducând astfel imperfecțiunile și îmbătrânirea pielii

Rozmarin și aloe vera

Amestecați 2 linguri de aloe vera cu o lingură de pulbere de rozmarin și întindeți masca pe față (nu în jurul ochilor); lăsați-o pe piele timp de 15 minute și clătiți. Aplica acest remediu de două ori pe săptămână pentru ca pielea ta să rămână netedă și frumoasă.

Rozmarin și turmeric

Turmericul (o jumătate de linguriță) și rozmarinul proaspăt (o lingură) vor fi cei mai buni aliați ai tăi pentru a arăta tânără la 40 și 50 de ani; ambele ingrediente, combinate, fac magie asupra pielii, lăsându-i un minunat efect de porțelan; combină-le cu puțină apă și aplică-le pe față; după 10 minute, spală-te pe față cu apă rece.
Recomandari